Leffasarjan osat: Kung Fu Panda (2008), Kung Fu Panda (2011), Kung Fu Panda 3 (2016), Kung Fu Panda 4 (2024)
Kung Fu Panda 4
(2024)Elokuvasta
Elokuvan nimi: Kung Fu Panda 4
Genret: Animaatio
Maat: USA
Näyttelijät: Awkwafina, Bryan Cranston, Dustin Hoffman, Ian McShane, Jack Black, James Hong, Ke Huy Quan, Ronny Chieng, Viola Davis
Alkuperäinen nimi:Kung Fu Panda 4
Valmistusvuosi:2024
Pisteytyksiä: 1
Tarkka arvio: 3.00
Onneksi tämä oli parempi kuin kolmonen, joka osoittautui monella tavalla pettymykseksi. Tarina oli paremmin kerrottu, huumori ja draama oli hyvässä sovussa keskenään tällä kertaa. Lempikohtaukseni oli se, kun Po oli siellä majatalossa. Se oli hauska ja toiminta oli siistiä. Pidin myös siitä kun mestari Shifu on samaa mieltä toisen itsensä kanssa Po’n mielessä, se oli hauska myös siinä mielessä että se kuulosti siltä kuin niin voisi käydä jos Shifua olisi kaksin kappalein. Kameleontti oli tarinan kannalta hyvä eläinvalinta pahikseksi ja Viola Davis ääninäytteli häntä hyvin. Toivon että tämä leffasarja jäisi tähän eikä tätä lypsettäisi kuiviin vaan mieluummin jäätäisiin voitolle, vaikka tavallaan toivonkin näkeväni Po’n vielä kerran. Miksi lopputeksteissä soi Britney Spears- cover, se oli aivan kamala. Se ei sopinut millään lailla leffaan mutta olisivat edes käyttäneet alkuperäistä Britneyn esitystä ennemmin kuin tuota.