Justice League

(2017)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Justice League
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: , ,
Alkuperäinen nimi:Justice League
Valmistusvuosi:2017
Pituus:121 min
Pisteytyksiä: 84
Tarkka arvio: 2.76

Supermanin epäitsekkään teon siivittämänä Bruce Wayne, joka on saanut takaisin uskonsa ihmiskuntaan, värvää avukseen uuden liittolaisensa Diana Princen heidän kohdatessaan entistäkin vaarallisemman vihollisen. Yhdessä Batman ja Wonder Woman kokoavat pikavauhdilla supersankariryhmän, joka käy taisteluun uutta uhkaa vastaan. Vaikka koossa on nyt ennennäkemätön nippu sankareita – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Kyborgi ja Flash – voi olla jo liian myöhäistä yrittää pelastaa maapallo katastrofaalisen hyökkäyksen kourista.

 

Leffasarjan osat: Man of Steel (2013), Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), Justice League (2017), edellisen pidennetty versio: Zack Snyder’s Justice League (2021)

Arviot

Joss Whedon on onnistunut pelastamaan osan elokuvasta, mutta homma jää silti harmillisen keskinkertaiseksi.

Nyt, kun Marvel on kiiruhtanut oman universuminsa kanssa ja potkaisee ulos lähes joka vuosi kolme elokuvaa, on DC:n universumi vasta lapsen kengissä. Vuonna 2017 DC sai vihdoin ulos oman Avengersinsa, jonka Marvel heitti kehään jo viisi vuotta sitten. Moni on varmasti seurannut, mitä Justice Leaguen kulisseissa on tapahtunut ja leffa on omannut mielenkiintoisen tuotantoprosessin. Hommaan […]

Arvosteltu: 16.04.2018

Kommentit & Pisteytykset

Aikoinaan kun tätä leffaa oltiin kuvaamassa, Warnerin elokuvabisneksiä oltiin kauppaamassa vähän isommalle omistajalle, joten entisillä oli valtavat paineet saada kasaan omaa Avengersiaan. Käytännössä koko homma redusoitui lopulta luovan osaston ja studiopomojen väliseksi tappeluksi: henkilökuntaa tuli ja meni, suunnitelmat pantiin moneen kertaan silppuriin ja uusiksi, ja lopulta näyttelijätkin olivat jo ehtineet jatkaa elämäänsä muiden projektien parissa – Henry Cavillin mursuviikset päädyttiin lopulta peittämään kamalalla CGI:llä, mutta Ben Affleckin alkoholismin näkyviä vaikutuksia ei kyetty pelastamaan edes sillä.

Identiteettikriisistä kärsivä lopputulos yrittää samanaikaisesti olla ja ei-olla uusi Avengers, muttei oikein toimi kumpanakaan. Snyderin oma versio ei ehkä ole mikään mestariteos, mutta ainakin siinä tarina ja tyyli on johdonmukaisesti viety tiettyyn suuntaan tällaisen rönsyilyn sijaan.

Demonic
korkkinado
jazga
AlexZ
Iciph3r_
WreckMe666
QT
Antsa82
junu
JuhoTsu
Vilperi
Kivilärvi
Koski
RevyFan
Jarno Väistö
Addeh
UltimateJT
Nimetön
Tsingis
reykir
FinnPoro
xxcromxx
TheJim
Arz
Leffa Timppa
Eximius84
Sgt.Rane
shinji
Noose
Grantarver
Minoko92
LeFa
Haahuilija

Lisää luettavaa