Iron Man 3

(2013)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Iron Man 3
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:Iron Man 3
Valmistusvuosi:2013
Pituus:130 min
Pisteytyksiä: 233
Tarkka arvio: 3.24

Marvelin “Iron Man 3” heittää rehvakkaalle mutta nerokkaalle tehtailija Tony Starkille/Iron Manille vastaan vihollisen, jonka vaikutusvalta tuntuu ulottuvan kaikkialle. Kun Stark joutuu toteamaan, että hänen uusi vastustajansa on tuhonnut koko hänen henkilökohtaisen elämänsä, hän lähtee hurjalle kostoretkelle etsiäkseen käsiinsä ne, jotka ovat vastuussa tapahtuneesta. Tällä matkalla – sen jokaisessa käänteessä – katsotaan, mistä rautamies on oikein tehty. Kun Stark lopulta ahdistetaan viimeiseen nurkkaan, hän joutuu varjelemaan läheisiään yksin, turvanaan vain äärimmilleen viritetty älynsä ja vaistonsa. Stark panee vimmatusti kampoihin kolkolle kohtalolleen ja tulee samalla löytäneeksi vastauksen kysymykseen, joka on vaivannut häntä hänen sisimmässään jo pitkään: tekeekö mies puvun vaiko puku miehen?

 

Leffasarjan osat: Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010), Iron Man 3 (2013)

Katso myös (sama hahmo ja näyttelijä): Avengers (2012), Avengers: Age of Ultron (2015), Avengers: Infinity War (2018), Avengers: Endgame (2019)

Arviot

Iron Manin pahin vastustaja ei olekkaan The Mandarin, vaan ohjaaja Shane Black.

Tony Stark is back! Vuonna 2008 ohjaaja Jon Favreau räjäytti pankin luomalla yhden kovimmista supersankari-rainoista ikinä, jota seurasi kaksi vuotta myöhemmin Favreaun hieman heikompi jatko-osa. Toinen toistaan upeammat posterit ja trailerit antavat olettaa Iron Man 3:sen olevan melkoinen pommi. No pommi tosiaan. Mutta ei hyvällä tavalla. [movie]Kiss Kiss Bang Bang[/movie] elokuvasta tuttu Shane Black on […]

Arvosteltu: 25.04.2013

Kommentit & Pisteytykset

SomeBull
Visailija
Minoko92
ilmastointiteippi
Vilperi
Marauderi
Linkous
Kauhuhullu
Juusak
Mr. Fancypants
Grass
Jii89
pilikki
Metalitis
recreazion
Kaltsu
kim91
Ahvena
eskoaarne
Selixi
RaiFFel
D-McH
miqqex
Titan90
kewanhammer
Nimetön
Hissukka
vajaatoiminta
Maximus
Soffe
IsoVauva
Stranger
Mickehh

Lisää luettavaa