G.I. Joe: Kosto

(2013)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: G.I. Joe: Kosto
Genret: ,
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:G.I. Joe: Retaliation
Valmistusvuosi:2013
Pituus:110 min
Pisteytyksiä: 81
Tarkka arvio: 2.89

Joet ovat täällä taas ja heidät on lavastettu kärsimään rangaistusta hirvittävästä rikoksesta, johon he ovat syyttömiä. G.I. Joe -tiimin on jälleen kohdattava kuolettava vihollisensa Cobra ja lisäksi vaarallisia uusia uhkia hallituksen sisällä. Kun mikään muu ei auta, jäljelle jää vain yksi vaihtoehto: kosto.

Arviot

Tarjoaa turboahdetun annoksen pikkupoimaista toimintahömpää ja pesee ensimmäisellä G.I. Joe elokuvalla lattiaa mennen tullen.

Leluyhtiö Hasbron kirjoihin lukeutuva eliittisotilastiimi G.I. Joe sai ensimmäisen elokuvansa 2009 ohjaaja Stephen Sommersin toimesta, mutta sekä kritiikot, että sarjan fanit pettyivät hieman lopputulokseen. Vaikka tarjosikin viihdyttävää silmäkarkkiviihdettä, niin sarjalle tutut hahmot tuntuivat jäävän vähän syrjään Channing Tatumin ja Marlon Wayansin esittämien hahmojen tieltä. Leffa tienasi itselleen sen verran dollareita, että jatko-osa lyötiin lukkoon melkein […]

Arvosteltu: 29.03.2013

Miestä kaatuu ja räjähdyksiäkin on lähes yhtä paljon kuin Michael Bayn elokuvissa – tai no ei ihan yhtä paljon kuitenkaan, mutta riittävästi silti.

G.I. Joe pääsi elokuvamaailmaan vuonna 2009, kun siloposkinen Channing Tatum ja kumppanit rymistelivät menemään elokuvassa G.I Joe: The Rise of Cobra. Elokuva ei ollut varsinaisesti mikään merkkipaalu G.I. Joen historiassa, mutta siitäkin huolimatta Joelle päätettiin antaa vielä toinen mahdollisuus. G.I Joe: Retaliation on jatko-osa aikaisemmalle yritykselle, mutta heti alkuun voitaneen todeta se, että Retaliationin pystyy […]

Arvosteltu: 13.07.2013

Kommentit & Pisteytykset

meze1
Kauhuhullu
lokaäijä
Felos
lenny
Hissukka
Sammy
Rick_Castle
_joona_
Linkous
Jedi-Brony
pelammin
Keräilijä
Hannuzka79
eskoaarne
ehmu
Noose
Jii89
Vminor
Pasma
JohnieH
arvasin
Grinch
UltimateJT
Puakki
EdvardH
Nico
Tek1
RevyFan
Hoplaa
Grass

Lisää luettavaa