American Hustle

(2013)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: American Hustle
Genret: ,
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:American Hustle
Valmistusvuosi:2013
Pituus:138 min
Pisteytyksiä: 164
Tarkka arvio: 3.45

Irving Rosenfeld (Bale) on huijari, jonka rikoskumppani on viettelevä brittikaunotar, Sydney Prosser (Adams).

Räväkkä FBI-agentti, Richie DiMaso (Cooper), saa kaksikon nalkkiin ja pakottaa nämä yhteistyöhön kanssaan. Pian Rosenfeld ja Prosser huomaavat tasapainoilevansa mafian ja FBI:n puristuksessa.

Soppaa hämmentävät entisestään Rosenfeldin suurisuinen vaimo (Lawrence) ja New Jerseyn hyvää tarkoittava, mutta omaan ahneuteensa kompasteleva pormestari (Renner).

Arviot

Kukin huijaa tavallaan, American Hustle huijaa katsojan uskomaan suureen elokuvataiteelliseen elämykseen perinteisiä temppuja käyttäen.

Joka vuosi, kun Oscar-palkintoja jaetaan, kisassa menestyviä kritisoidaan siitä, että parempiakin leffoja ja suorituksia on elokuvahistoriassa tavattu. Se on totta, mutta toisaalta edellisvuosien huiput eivät olekaan kilpailussa enää edes mukana. American Hustle kuuluu akatemian mielestä vuoden 2013 parhaimmistoon, mutta elokuvana se ei ole ylivoimaisen ihmeellinen mestariteos, saati edes näkemyksellinen kannanotto johonkin asiaan. American Hustlen kaikki […]

Arvosteltu: 17.07.2014

Alunperin, American Hustle vaikutti ihan unelmaelokuvaltani. Hyväksi toteamiani näyttelijöitä, kiinnostava konsepti, musta komedia genrenä ja paljon, paljon kiroilua. Valitettavasti, ei sekään ole täydellinen.

Alunperin, American Hustle vaikutti ihan unelmaelokuvaltani. Hyväksi toteamiani näyttelijöitä, kiinnostava konsepti, musta komedia genrenä ja paljon, paljon kiroilua. Valitettavasti, ei sekään ole täydellinen. American Hustle kertoo osittain tositapahtumiin perustuvan tarinan kahdesta huijarista, Irving Rosenfieldistä (pömppömaha-Bale) ja hänen kumppanistaan Sidney Proisserista (Amy Adams). Kun vielä FBI-agentti Richie DiMaso (New Yorkia suoltava Bradley Cooper) nappaa heidät, ja […]

Arvosteltu: 22.02.2016

Kommentit & Pisteytykset

lilju_
RoyalWithCheese
Eyehategod
Puakki
Nimetön
eskoaarne
kolamuki
reykir
Seppochu
Nimetön
lenny
porssiman
zcb
Glorry

Lisää luettavaa