Julie & Julia (2009)

Kahden naisen tositarinaan perustuva elokuva kertoo kahdesta erilaisesta elämästä eri aikakausillla.
- Ensi-ilta: 02.10.2009
Suosituksia

lilju_

Jautsi
Arvostelut
Tekee totta lausahduksesta: yksinkertainen on kaunista.
Boy From Shadows 28.02.2010 21:14
lilju_
29.12.16 klo 13:47
Jautsi
15.06.15 klo 13:47
Kiva elokuva! Mainoksien kanssa katsottuna yli kaksi tuntia kestoa, mutta ei pitkästyttänyt. Tykkäsin erityisesti myönteisestä lähestymistavasta netin käyttöä kohtaan.
Ludil
17.10.13 klo 22:57
Olisi ollut parempi elokuva pelkkänä Juliana. Meryl Streepin karisma jyrää Amy Adamsin tylysti alleen.
Tätä elokuvaa katsellessa tuli kauhean nälkä. Tein sitten viikko myöhemmin burgundinpataa...
Kolme tähteä. Ihan mukava, kiltti, kiva, kertakatsottava elokuva.
Sinipiika
09.06.12 klo 01:10
Visuaalisesti herkullinen ja mukavasti ohjattu, mutta päätyy kuitenkin tusinaelokuvain sekalaiseen joukkoon. Jäin kovasti kaipaamaan ns. onnellista loppua (jokainen voi nyt itse tulkita, mitä mahdan sillä tarkoittaa). Tarinoita ei vedetty luontevasti yhteen eikä leffa ollut tarpeeksi kaunis, riipaiseva tai syvällinen kaltaiselleen lopulle. Kaiken kaikkiaan pätkä on aika mitäänsanomaton.
Plussaa Streepin näyttelijäntyöstä, musiikeista ja miljööstä. Vielä erillinen miinus pitää antaa siitä, että Adamsin näyttelemä tyttönen ihailee lapsellisella antaumuksella idoliaan nostaen tämän henkilön yhtä tärkeäksi elämässään kuin oman miehensä, eikä kukaan tunnu olevan siitä pahemmin moksiskaan. Raivostuttava - vaikkakin suhteellisen pieni piirre - nakertaa elokuvan uskottavuutta.
Uytp7
Tähtääjä
26.04.12 klo 20:17
En omaksi harmikseni suuremmin pitänyt tästä. Ensisijaisesti löydän tähän kaksi merkittävää syytä: Streepin sinänsä hienosti tulkitun hahmon ärsyttävyyden sekä Amy Adamsin esittämän naisen parisuhteen kuvaamisen. Kiitosta kuitenkin hienolle aikalaiskuvaukselle sekä herkullisen näköisille ruoille. Alkuperäismateriaaliin täytyy ehdottomasti tutustua.
Edellinen sivu | 1 2 | Seuraava sivu