Weinstein-jupakka muuttuu mutkikkaammaksi

Useiden näyttelijättärien ahdistelusta syytöksiä saanut Hollywood-tuottaja Harvey Weinstein on saanut FBI:n jäljilleen. Weinstein, jota ovat tähän mennessä lähentelystä ja joissakin tapauksissa jopa raiskauksista syyttäneet lukuisat nimekkäätkin tähdet, on tiettävästi myös päätynyt eroamaan vaimostaan. Weinsteinin vaimolle, muotisuunnittelija Georgina Chapmanille mm. Rose McGowanin, Meg Ryanin ja Angelina Jolien esiin nostamat seikat olivat yksinkertaisesti liikaa.

Chapman on pyytänyt saada vetäytyä lastensa kanssa rauhaan miehensä skandaalin keskellä. Uusimpien tietojen mukaan Weinstein on suuntaamassa vieroitushoitoon käytöksensä takia. Asiasta liikkuu kuitenkin kahta huhua: ensimmäisen mukaan hän suuntaisi Sveitsiin, jossa voisi piileskellä myös FBI:n tutkinnalta, toisen mukaan taas jäisi hoitoon kotimaahansa Yhdysvaltoihin. Viihdemedia TMZ:n mukaan Weinstein olisi lentänyt yksityiskoneella Eurooppaan jo tiistai-iltana, mutta se korjasi leffatuottajan myöhemmin kuitenkin saapuneen Arizonaan addiktioita ja käytöshäiriöitä hoitavaan keskukseen.

Monia menestyselokuvia, kuten Rakastunut Shakespeare, Gangs of New York, Kuninkaan puhe ja The Butler tuottanut Weinstein on viestittänyt uskostaan voida parantua väitetystä addiktiostaan. Häntä lähentelystä syyttäneistä näyttelijättäristä useat ovat kertoneet vaienneensa asiasta vuosia, koska ovat pelänneet mm. työmahdollisuuksiensa takia. Ainakin yksi Weinsteinin syyttäjistä, Rose McGowan, joutui tuoreeltaan Twitterin sensuroimaksi. McGowan viestitti Instagram-tilinsä kautta Twitterin rajoittaneen ilman tarkempaa perustelua hänen toimintaansa 12 tunnin ajaksi.

Lähteet: Deadline, Independent, TMZ, THR, Business Insider

Kuva: David Shankbone

R. Isoviita 12.10.2017 klo 14:37

Uusimmat uutiset

Leonardo DiCaprio virallisesti mukaan Tarantinon uutuuteen

Kaksi Charles Mansonin kulttiin liittyvää elokuvaa tekeillä.

R. Isoviita

Scarlett Johanssonille povataan muhkeaa tiliä Black Widow -leffasta

Elokuvan suunnittelu aloitettu.

R. Isoviita

Han Solo -leffan virallinen synopsis julki

Ensi-ilta lähenee vähä vähältä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...