Weinstein-jupakka muuttuu mutkikkaammaksi

Useiden näyttelijättärien ahdistelusta syytöksiä saanut Hollywood-tuottaja Harvey Weinstein on saanut FBI:n jäljilleen. Weinstein, jota ovat tähän mennessä lähentelystä ja joissakin tapauksissa jopa raiskauksista syyttäneet lukuisat nimekkäätkin tähdet, on tiettävästi myös päätynyt eroamaan vaimostaan. Weinsteinin vaimolle, muotisuunnittelija Georgina Chapmanille mm. Rose McGowanin, Meg Ryanin ja Angelina Jolien esiin nostamat seikat olivat yksinkertaisesti liikaa.

Chapman on pyytänyt saada vetäytyä lastensa kanssa rauhaan miehensä skandaalin keskellä. Uusimpien tietojen mukaan Weinstein on suuntaamassa vieroitushoitoon käytöksensä takia. Asiasta liikkuu kuitenkin kahta huhua: ensimmäisen mukaan hän suuntaisi Sveitsiin, jossa voisi piileskellä myös FBI:n tutkinnalta, toisen mukaan taas jäisi hoitoon kotimaahansa Yhdysvaltoihin. Viihdemedia TMZ:n mukaan Weinstein olisi lentänyt yksityiskoneella Eurooppaan jo tiistai-iltana, mutta se korjasi leffatuottajan myöhemmin kuitenkin saapuneen Arizonaan addiktioita ja käytöshäiriöitä hoitavaan keskukseen.

Monia menestyselokuvia, kuten Rakastunut Shakespeare, Gangs of New York, Kuninkaan puhe ja The Butler tuottanut Weinstein on viestittänyt uskostaan voida parantua väitetystä addiktiostaan. Häntä lähentelystä syyttäneistä näyttelijättäristä useat ovat kertoneet vaienneensa asiasta vuosia, koska ovat pelänneet mm. työmahdollisuuksiensa takia. Ainakin yksi Weinsteinin syyttäjistä, Rose McGowan, joutui tuoreeltaan Twitterin sensuroimaksi. McGowan viestitti Instagram-tilinsä kautta Twitterin rajoittaneen ilman tarkempaa perustelua hänen toimintaansa 12 tunnin ajaksi.

Lähteet: Deadline, Independent, TMZ, THR, Business Insider

Kuva: David Shankbone

R. Isoviita 12.10.2017 klo 14:37

Uusimmat uutiset

Netflix haikailee elokuvateattereita

Suoratoistopalvelu haluaa paremman jalansijan.

R. Isoviita

Chris Hemsworthin stuntmies paljastaa, mikä hänen työssään ei ole herkkua

Australialaistähden sijaisnäyttelijällä on oltava tiukka kuri.

R. Isoviita

Robert Downey Jr. härnäsi leffafaneja Hawkeyen tilanteesta

Avengers-hahmon puuttuminen on herättänyt hämmennystä.

R. Isoviita

Disney-pomo saattaa lähteä Yhdysvaltain presidenttikisaan

Donald Trump ei ole ainut liikemies, jota virka kiinnostaa.

R. Isoviita

Huhu: yksi legendaarinen Star Wars -hahmo tekee jälleen paluun

Faneille pientä aihetta iloon.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...