Muodokkaita rantavahteja Terminatorin tilalle

Vaikka uusi Terminator-elokuva on aina ollut tapaus, kyseinen franchise on 2000-luvulla osoittanut joidenkin katsojien mielestä jo väsymisen merkkejä. Viime vuonna julkaistu Terminator Genisys keräsi lippuluukuilla kotimaassaan vain 89,7 miljoonaa dollaria, mikä teki siitä vasta neljänneksi menestyneimmän Terminator-rainan. Parhaimmat tuotot on tämän franchisen elokuvista haalinut Terminator 2 - Tuomion päivä (yksin kotimaassaan yli 204,8 miljoonaa dollaria).

Vuodelle 2017 suunniteltiin uutta Terminator-leffaa, jonka työnimeksi oli annettu niin ikään Terminator 2. Iso-Arska tai hänen CGI-versionsa ei näytä kuitenkaan palaavan tuolloin takaisin ikonisena tuhoajahahmona. The Hollywood Reporterin saamien tietojen mukaan uudemman Terminator 2:n ensi-iltapäivä on peruttu ja leffan paikan kesäohjelmistossa nappaa Baywatch-televisiosarjan pohjalta luotu rantavahtielokuva. Baywatch-elokuvalle odotetaan valtavaa suosiota, sillä sen ohjaa Kaameat pomot -hittikomedian luotsi Seth Gordon ja elokuvassa näyttelevät mm. kuumat nimet Dwayne Johnson, Alexandra Daddario ja Zach Efron. Lisäksi alkuperäinen Baywatch-sarja oli aikanaan yksi katsotuimmista tv-sarjoista Yhdysvalloissa - se keikkui Nielsen-tilastolaitoksen mukaan parhaimmillaan aivan kärkikymmenikössä.

Paramount-yhtiö, jonka suunnitelmissa uusi Terminator 2 -elokuva oli, ei välttämättä ole hylännyt ajatusta kyborgirymistelystä kokonaan. Se ei kuitenkaan ole ilmoittanut, mihin julkaisuajankohtaan Terminator 2 nyt on siirretty. Jos se ei jatka Terminatorin parissa, franchisen oikeudet palaavat James Cameronille vuonna 2019. Cameron tuskin puolestaan ehtii tätä leffasarjaa jatkamaan, sillä hän on sitoutunut Avatar-elokuviinsa vuosiksi eteenpäin.


Lähteet: The Hollywood Reporter, CinemaBlend, Variety, Box Office Mojo

Kuva: Nordisk Film/ Terminator 3, 2003

R. Isoviita 21.01.2016 klo 12:57

Uusimmat uutiset

Justin Bieber haastoi Tom Cruisen vapaaottelukehään

Lopputulos ei suuresti yllätä.

R. Isoviita

Bradley Cooper ja Guillermo del Toro yhteistyöhön?

Leonardo DiCaprion nimi liitettiin aiemmin samaan leffaan.

R. Isoviita

Ridley Scottin Gladiator 2 - tämä leffasta tiedetään nyt

Käsikirjoittaminen on käynnissä.

R. Isoviita

Pyysikö tätä joku: Spice Girls -elokuva tekeillä

Ysäritähdet mukana.

R. Isoviita

Marvelin Loki-sarjasta ensimmäinen kuva julki

Tom Hiddlestonin uumoillaan olevan TV-sarjassa mukana.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...