John Cenan uutuuselokuvalle kävi kuin Batgirlille

10.11.2023 23:59
Disney/Bumblebee, 2018

Warner Bros. studio hämmensi jo 2022 vetämällä julkaisulistaltaan melkein julkaisua vaille valmiin ja tunnettujen näyttelijöiden tähdittämän elokuvan. Kyseessä on tietenkin tapaus Batgirl. Mm. Michael Keatonin ja Brendan Fraserin roolityöt elokuvassa jäivät suurelta yleisöltä kokematta, kun elokuvayhtiö hautasi rainan ja sai siitä lipputulojen sijaan verohelpotuksia. Nyt yhtiö on toistanut saman kaavan toimintatähti John Cenan uutuuselokuvan kohdalla.

Väiski Vemmelsäärestä ja kumppaneista tunnetun yhtiön työlistalla ollut Coyote vs. Acme -raina olisi yhdistellyt animaatiota ja perinteistä elokuvaa mm. Space Jam- ja Kuka viritti ansan, Roger Rabbit? -elokuvien tapaan. Dave Greenin ohjaamassa elokuvassa olisi nimensä mukaisesti seurattu Kelju K. Kojootin uusia edesottamuksia.

Elokuvan piti alkujaan saapua ensi-iltaan jo tämän vuoden kesäkaudella, mutta Greta Gerwigin Barbie-leffa päätyi julkaisuun ensin. Nyt Warner ei aio tuoda n. 72 milj. dollaria maksanutta tuotantoaan lainkaan julki, koska elokuvan levitys ja markkinointi kasvattaisivat ilmeisesti sen kuluja enemmän kuin yhtiössä epäillään lippukassojen tuottavan.

 

Lähteet: IndieWire, THR

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa