Tarantinon Star Trek -versiointi kiinnostaa näyttelijälegendaa

26.1.2018 17:46

Mikä alkuun kuulosti ehkä vain vitsiltä, on vähitellen muotoutumassa todeksi. Paremmin muista kuin scifi-genreen kuuluvista elokuvistaan tunnettu Quentin Tarantino vihjasi viime vuoden puolella halustaan tehdä Star Trek -elokuva. Uutta Star Trek -leffasarjaa käynnistämässä ollut tuottaja-ohjaaja J.J. Abrams nappasi ideasta kiinni ja kaksikko suunnittelee raporttien mukaan elokuvaa nyt tosissaan.

Leffan tekeminen on vasta hyvin alussa. Sen käsikirjoittajaksi on kuitenkin kiinnitetty jo The Revenantin käsikirjoitustakin laatinut Mark L. Smith. Tarantinon ohjaama Star Trek -leffa kiinnostaa myös saman franchisen parista tuttuja näyttelijätähtiä.

Eräs viimeisimmistä kiinnostuksestaan puhuneista on alkuperäisen Star Trek -sarjan näyttelijä William Shatner (kuvassa), jonka kapteeni Kirkiä on yritetty saada mukaan myös uudempiin franchisen leffoihin, mutta toistaiseksi suunnitelmat ovat aina kariutuneet.

– Riippuu käsikirjoituksesta, mutta jos se on hyvä, niin sitten totta kai, Shatner kommentoi tuoreeltaan, kun häneltä tiedusteltiin haluja olla mukana Tarantinon Star Trekissä. Mikäli Smith kirjoittaa roolin myös vanhalle Kirkille, se olisi varsinainen fanipalvelus. 86-vuotias Shatner on alkuperäissarjan kolmesta pääosanäyttelijästä viimeinen, joka on vielä elossa ja tekee yhä aktiivisesti töitä.

Lähteet: CinemaBlend, Variety

Kuva: Jerry Avenaim

Lisää luettavaa