Kummisetä-ohjaajan seuraavan elokuvan aikataulu on pitkä

21.4.2016 14:12

Vaikka Kummisetä-elokuvistaan tunnetun Francis Ford Coppolan ikä lähentelee 80 vuotta, hän suunnittelee aktiivisesti seuraavaa elokuvaansa. Ohjaajalegenda antoi tulevasta vihiä jo pari vuotta sitten. Hänen uudemman lausuntonsa mukaan suunnitelmat eivät ainakaan leffan aiheen osalta ole juuri muuttuneet.

Coppola paljasti Tribecan elokuvafestivaaleilla järjestetyssä yleisötilaisuudessa, että hän aikoo edelleen kuvata elokuvan italialaislähtöisestä perheestä ja sen elämästä useamman sukupolven ajalta. Kummisedän kaltaista perinteisen tyylin elokuvaa Coppola ei kuitenkaan ole tekemässä, vaan hän haluaa kokeilla vaihteeksi jotain uutta.

– Se liittyy yhteen osa-alueista, joiden ajattelen olevan tulevaisuuden elokuvaa, Coppola muotoili. Hän suunnittelee eräänlaista suorana esitettävää produktiota, luultavasti Metropolitan Operasta elokuvateattereihin lähetettyjen live-esitysten tapaan. Ajatus kuulostaa kunnianhimoiselta eritoten tarinan pitkän aikajanan takia, mutta tekniikan kehityksen myötä moni efekti voidaan lisätä kuvaan ns. lennosta, eivätkä teatterimaailmankaan vanhat kikat vielä käyttökelvottomia ole.

Coppolan tulevan elokuvan nimi on Distant Vision. Sen monisataasivuinen käsikirjoitus on jo valmis, mutta milloin tämä jo nyt vuosia valmisteltu leffa saapuu viimein yleisön nähtäville, se on yhä mysteeri.

Lähde: IndieWire

Kuva: Rita Molnár

Lisää luettavaa