Indiana Jones on tallessa kuin liiton arkki

Disney, joka nykyään omistaa myös Indiana Jonesin oikeudet, saattaa pitää kyseistä sankaria ns. naftaliinissa vielä pitkään. Noin vuosi sitten yhtiön ostaman Indyn faneja on ilahduttanut se tieto, että näyttelijä Harrison Ford on ilmaissut olevansa kiinnostunut palaamaan ruoskaa heiluttavan arkeologiseikkailijan rooliin. Disneyn suunnitelmiin ei kuitenkaan kuulu palkata Fordia automaattisesti mukaan, ellei yhtiö saa tarpeeksi aihetta tällaiselle siirrolle.

Yhtiön johtaja Bob Igerin mukaan Disneyllä on työn alla joka tapauksessa tällä hetkellä aivan muuta kuin Indiana Jones -leffoja.

- Olisi mukavaa tehdä uusi Indiana Jones -elokuva, mutta tuumailemme asiaa vielä, Iger totesi Varietylle antamassaan haastattelussa. Tällä hetkellä Disney keskittyy täydellisesti Tähtien sodan jatko-osiin, eikä se siis pidä kiirettä toisen George Lucasilta hankkimansa franchisen kanssa. Uusia Tähtien sota -elokuvia taas on aikataulutettu epävirallisten tietojen mukaan ainakin vuoteen 2020 asti.

Jo aiemmin yhtiö on kiistänyt aikeensa rebootata Indy-sarjan leffat, mutta jättäessään tri. Jonesin paluun hamaan tulevaisuuteen, reboottaus saattaa olla varteenotettavin vaihtoehto tämän franchisen kohdalla. Jo nyt yli 70-vuotias Harrison Ford ei välttämättä ole seuraavan Indiana Jones -elokuvan kuvausten alkaessa enää käytettävissä, eikä Kristallikallon valtakuntaa seuraavan rainan tapahtuma-aika toisaalta tarjoaisi samanhenkistä kehystä Indyn seikkailuille kuin jo nähty periodi 1930-luvulta 1950-luvulle. Tällä haavaa näyttää siltä, että Indiana Jones on pakattu puulaatikkoon ja kuljetettu varastoon pölyttymään kuin Kadonneen aarteen metsästäjien liiton arkki.


Lähteet: Variety, ScreenCrush, Den of Geek, SlashFilm

Kuva: John Griffiths

R. Isoviita 13.12.2014 klo 07:56

Uusimmat uutiset

Tuorein Spider-Man-leffa tekee kovaa tiliä edelleen

Tekijöillä tähtäimessä myös muuta.

R. Isoviita

Johnny Deppillä on uusi rooli

Hollywoodin ulkopuolella.

R. Isoviita

Näyttelijäkonkarilla on idea Jokeri-elokuvaa varten

Willem Dafoelle on soviteltu Batman-pahiksen roolia fanikunnan puolesta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...