Lisää Indyä

25.2.2014 09:29

Viidettä Indiana Jones -elokuvaa joudutaan ehkä vielä odottelemaan parikin vuotta, mutta huhumylly tämän leffasarjan ympärillä on taas käynnissä. Market Saw -sivuston nimettömän tietolähteen mukaan Indyn seikkailuja on mahdollisesti luvassa enemmänkin kuin yhden elokuvan verran. Tähtien sotaa koskevilla sisäpiiritiedoillaan luottamuksensa ansainnut lähde on paljastanut, että yhden Indy-rainan sijaan näyttelijä Harrison Ford neuvottelisi tuotantoyhtiön kanssa kahdesta jatko-osasta.

Juuri Tähtien sodan uusi jatko-osa, eli Star Wars: Episode VII, on se syy, miksi Ford on ollut vaitonainen Indiana Jonesin suhteen. Disney, joka vuonna 2012 osti sekä Tähtien sodan että Indiana Jonesin oikeudet George Lucasilta, on käynyt Fordin kanssa neuvotteluja näyttelijän palaamisesta sekä härkäruoskan että laseraseen varteen tiedottamatta keskustelujen sisällöstä suurelle yleisölle tuskin mitään. Salaisuuksiaan viimeiseen asti varjeleva tuotantoyhtiö on luonnollisesti vaatinut myös tähdeltä itseltään matalaa profiilia julkistusten suhteen.

Siitä, kuka tulevat Indiana Jones -elokuvat ohjaa, ei tässä vaiheessa edelleenkään ole hiiskuttu, sillä sopivia ehdokkaita varmasti mietitään yhä. Nyt, kun George Lucas on luopunut arkeologisankarin seikkailujen oikeuksista, on myös epävarmaa, kuka näitä seikkailuja jatkossa kynäilee. Lisäksi viimeisimmän Indy-rainan negatiivinen vastaanotto saattaa vaikuttaa sittenkin siihen, nähdäänkö professori Jonesin rinnalla myös jatkossa missään määrin Shia LaBeoufin näyttelemää prätkäjätkä Muttia ja hänen äitiään esittänyttä Karen Allenia.

 

Kuva: Paramount

Lisää luettavaa