Mitä tapahtui Bruce Willisille

7.8.2013 14:19

Toimintapaukku The Expendablesin toinen jatko-osa, joka ”yllättäen” kantaa nimeä The Expendables 3, sai joitakin tunteja sitten virallisesti yhden uuden kuulun näyttelijän lisää mm. Sylvester Stallonen, Mel Gibsonin, Dolph Lundgrenin ja Jackie Chanin rinnalle. Sylvester Stallone on ilmoittanut Twitterin välityksellä Harrison ”Indiana” Fordin liittyvän elokuvan äijäkööriin. Samalla Stallone tiedotti Die Hard -veteraani Bruce Willisin hypänneen projektista ulos. Stallonen viimeisin twiitti on yleisesti tulkittu eri uutissivuilla selitykseksi Willisin lähdölle:

”AHNE JA LAISKA …… VARMA RESEPTI URAN TUHOAMISEEN”

Harrison Ford ei korvaa Willisiä Access Hollywoodin mukaan pomomies Churchin osassa, vaan hänelle luodaan aivan toinen hahmo. Onko Ford yksi leffan pahiksista, kuten Mel ”Mad Max” Gibsonin on uumoiltu olevan, siitä ei ole vielä virallista tietoa. Siinä missä Ford on palaamassa myös Tähtien sodan Han Soloksi sitten 1980-luvun tai jopa Matrix-stara Keanu Reeves on vihjannut uusivansa kasari-/ysärikulttihitti Bill & Tedin Tedin roolin tulevaisuudessa, Bruce Willis on viime aikoina näyttänyt toisenlaista esimerkkiä keskellä Hollywoodin kovaa kilpailua.

Huonoksi sekä kriitikoiden että yleisön keskuudessa havaittu viimeisin Die Hard -raina, A Good Day to Die Hard, sekä Willisin antamat haastattelut toimintakomedia Redin jatko-osa Red 2:n osalta kertovat omaa kieltään näyttelijän tilanteesta. Ammattilaiseksi hän on ollut harvinaisen selvästi väsähtänyt mm. elokuvansa promoamiseen. Toisaalta vika ei ole yksin Willisissä – maailma on täynnä tylsiä ja mielikuvituksettomasti kirjoitettuja käsikirjoituksia sekä haastatteluja, joita tietyn statuksen omaavien tähtien odotetaan kestävän loputtomiin. Tällä menolla miehen motivaatio tuskin kovasti kohenee, sillä kuten on kerrottu, Die Hard -leffasarjan kuudes osa on jo tekeillä, eivätkä jatko-osat tunnetusti määränsä myötä yleensä parane. Ehkä kunnon breikki musiikin pariin auttaisi tähteä?

 

Kuva: Future Film/ The Expendables 2

Lisää luettavaa