Etusivu Foorumit Leffat yleisesti Viimeksi katsottuja leffoja (ei parhaita) Vastaa aiheeseen: Viimeksi katsottuja leffoja (ei parhaita)

#152675
Brutus
Osallistuja

Wishmaster 1 ja 2

Hiukka hiljaisempaa ollut viime aikoina tällä saralla, vaikka tulihan tässä ehdittyä onneksi katsomaan tällainen hauska ja aliarvostettu kauhukaksikko. Ensimmäisen tuotti Wes Craven ja ohjasi monista kauhuklassikoiden maskeerauksista tuttu Robert Kurzman. Huvittavia cameoita ekassa on suunnilleen kaikista genren merkkiteoksista aivan laidasta laitaan.

Perusideana Wishamstereissa on vanha kunnon pieleen mennyt toivomus. Tällä kertaa persialaisen patsaan sisältä löytyvästä rubiinista vapautuva paha henki toteuttaa ihmisten toiveita, mutta jokainen menee jotenkin todella graafisella ja väkivaltaisella tavalla päin prinkkalaa. Ehkä vähimmällä pääsee rahaa toivova miekkonen, joka tulee saaneeksi omansa kokonaisen matkustajalentokoneen pudottua ja räjähdettyä kappaleiksi suurkaupungin keskustassa.

Shit happens.

Samaa ideaa kierrätetään ihan sellaisenaan leffasta toiseen, mutta perusidea pitää jatkuvasti varpaillaan ja arvailemassa, mikä seuraavaksi tuhoutuu tai kuolee ja miten. Mitään suurta taidetta nämä eivät kyllä missään nimessä ole, mutta viihdettä Wishamstereista kyllä saa kosolti irti.

Lisää luettavaa