Etusivu Foorumit Ylläpito ja tekniikka Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? Vastaa aiheeseen: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää?

#152561
Brutus
Osallistuja

Vähän hassusti vielä pelittää tuo hakutoiminto. Tuon kauttahan ei voi hakea vieläkään televisiosarjoja muuten kuin ehkä sellaisia mistä on arvosteluja. Sitten kun niistä televisiosarjoista koettaa painaa esimerkiksi jotain näyttelijää tai ohjaajaa, niin sieltä tuleekin ihan eri nimikkeitä kuin jos klikkaisi jonkin elokuvan kautta samaa henkilöä.

Edit. Aaah, tässä kävikin tällainen moka, että se antaa eri tuloksia sen mukaan, painaako ohjaajan vai näyttelijän nimeä. Jos painaa ohjaajaa, niin se näyttää saman ihmisen ohjaamat elokuvat eikä kaikkea mitä tämä on koskaan tehnyt niin kuin vanhassa sivustossa. Tuollaista en edes tiennyt aiemmin.

Joskus taidettiin mainita, että niitä televisiosarjojakin voi hakea googlen kautta, mutta toistaiseksi en ole ainakaan itse onnistunut silläkään. En ole edes varma, mahtaako puoliakaan niitä alkuperäisen sivuston sarjoja olla vielä tänne laitettu muuten kuin erikseen arvosteltuja yksilöitä.