Etusivu Foorumit Legendaloota Parhaat Youtube-kanavat Vastaa aiheeseen: Parhaat Youtube-kanavat

#152422
Brutus
Osallistuja

En malta olla kirjoittamatta vielä erikseen tällaisesta aika valaisevasta jutusta minkä opin noilta luennoilta. Jokainen somea käyttänyt lienee törmännyt tällaisiin kavereihin, jotka on koko ajan jossain tunnekuohun vallassa, draaman keskellä, raivoissaan jostakin, pöyristymässä joka asiasta, lietsomassa jotain maailmanlopun paniikkia ym. muuta vaahtopäistä menoa.

Tämmöinen käytös johtuu ainakin osittain siitä, että tuollaisen voimakkaan tunnekuohun vallassa keho erittää vereen isoja määriä adrenaliinia ja kortisolia, jotka virkistää ja saa olon tuntumaan voimakkaalta ja energiseltä. Nämä on myös erittäin addiktoivia aineita, ja ihmiset vetää tuollaista showta saadakseen kunnon kiksit, puhutaan siis eräänlaisesta henkisestä masturboinnista. Viha ja pelko on tosi addiktoivia tiloja osittain myös siksi, että ne peittää alleen kaikenlaiset muut tuntemukset, myös pahan olon.

Tuollainen addikti ei välttämättä haluakaan korjata mitään tai välitä kuulla järkipuhetta, ainoastaan löytää syyn raivota tai panikoida jostain hyvän fiksin toivossa. Tätä menoa on ollut somessa vaikka kuinka kauan jo.

Lisää luettavaa