Etusivu Foorumit Ylläpito ja tekniikka Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? Vastaa aiheeseen: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää?

#150583
OZMO
Osallistuja

Otin sivuston ilmeenmuutoksen alkuun ilolla vastaan, sillä kuvittelin sivuston olleen tyystin ylläpidon hylkäämä ja se odotti vain armonlaukaustaan. Ilo vaihtui nopeasti hienoiseen pettymykseen. Jotenkin sivustolla on nyt huomattavasti hankalampi suunnistaa. Kesti suhteellisen pitkään, että sain oman profiilisivuni edes auki.

Tietenkin monen muun lisäksi myös itselleni suurin harmistuksen aihe on se, että vuosien aikana kartuttama kommenttien ja pisteytysten elämäntyö tuntuu nyt alustanvaihdoksen myötä kadonneen jonnekin bittiavaruuden syövereihin. Onko mitään toivoa niiden palauttamisesta tälle uudelle alustalle, vai ovatko kadonneet lopullisesti? Oman profiilin kuvaus kuitenkin siirtyi vanhasta alustasta tähän uuteen. Profiilikuvan laittaminen on puolestaan tällä hetkellä turhan monimutkainen prosessi. Gravatar ei ole itselleni millään muotoa tuttu sivusto enkä ole tällaiseen systeemiin muilla käyttämilläni alustoilla edes törmännyt.

Sivuston uusi ulkoasukaan ei oikein hivele omaan silmään ja tuntuukin nyt aika persoonattomalta ja pelkistetyltä. Joku voi tietenkin sanoa samaa siitä aiemmastakin ulkoasusta, mutta itselleni on helppo valita kumpi tuntui mukavammalta käyttää ja katsoa.

No kai tähän ajan myötä tottuu ja mahdollisesti myös parannuksia tulee, mutta alku tuntuu aika kankealta.

Lisää luettavaa