Etusivu › Foorumit › Legendaloota › Viimeksi ostettuja levyjä › Vastaa aiheeseen: Viimeksi ostettuja levyjä
Kind of Blue on hyvä, itselläkin on se toiveissa saada joskus levyhyllyyn kun aika on oikea. Ehkä sitten syksymmällä.
Joo, ei tule oikein sellaista yhteenkuuluvaisuuden ja ihanaa löytymisen tunnetta kun voi vain etsiä mieleistään levyä/biisiä netistä, sitte ostaa sen ja kuuntelee jonkin aikaa ja unohtaa sen hyllyyn. Toista oli ennen, sitä vain saattoi joko löytää tuurilla jotain, tai mahdollisesti löytää kirjaston kautta jotain hyvää niin ei menneet rahat hukkaan. Ja sitten sitä hyvää levyä kuunneltiin niin paljon et levy kului puhki 🙂 En ole kokenut kauheasti sitä omistamisen ihanuutta sitten sen kun Spotifyyn menin sen alkuaikoina. Ostan edelleen levyjä, mutta varsinkin kun CD-laite on rikki ollut sen 7 vuotta eikä uuteen (kunnolliseen) ole varaa niin levyn laittaminen tietsikan sisään väkisinkin laimentaa kokemusta. Joten sitä sitten on Spotifyn ja juutupen varassa.
Vaikka vähän aika sitten haukuinkin Sophie Ellis-Bextorin levyn HANA, niin tulin silti ostaneeksi sen CD:n, koska Sophien fani oon. Se levy on sittemmin kuulostanut paljon paremmalta, vaikka ei alkupään levyille pärjääkään. Beyond the Universe on upea biisi, siihen rakastuin heti.