Etusivu Foorumit Ylläpito ja tekniikka Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? Vastaa aiheeseen: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää?

#150315
Miihkali
Osallistuja

Mä olen nyt miettinyt muutaman päivän tätä etusivua ja harmittaa, kun uutiset ovat niin korostuneesti esillä. Leffatykin varsinainen houkutus on kuitenkin aina ollut siinä, että taviskin voi olla leffakriitikko, ja muistaakseni sivustoa jopa mainostettiin aikanaan tuonsisältöisellä mainoslauseella.

Voisiko etusivua rukata vaikka niin, että siinä näkyisivät isoina nostoina ensin 10 uusinta arvostelua (elokuvat ja sarjat) ja niiden perästä 10 uusinta uutista. Sivupalkissa siten 5 uusinta keskustelua, 5 uusinta kommenttia, 5 sarja-arviota, 5 elokuva-arviota, 5 uutista ja Episodi-laatikko? Tämä antaisi käyttäjien tekemälle sisällölle paremman näkyvyyden, ja se käyttäjien tekemä sisältö on kuitenkin Leffatykin mielestäni olennaisin sisältö.

Ovatkos vanhat kommentit muuten tulossa jollain aikataululla näkyville? Tyhjät kommentit (pelkät pisteytykset) on mielestäni turha listata tuolla tavalla erikseen. Toki niistä voidaan jonkinlainen luettelo ehkä tehdä, mutta kommenteissa niiden paikka ei ole vaan mieluummin jonkinlaisena tiiviinä taulukkona, jonka saisi auki vaikkapa klikkaamalla elokuvan saamien pisteytyksen keskiarvoa.

Lisää luettavaa