Koti eläintarhassa

(2011)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Koti eläintarhassa
Genret: ,
Maat:
Ohjaajat:
Alkuperäinen nimi:We Bought a Zoo
Valmistusvuosi:2011
Pituus:124 min
Pisteytyksiä: 45
Tarkka arvio: 2.89

Cameron Crowen (Jerry Maguire) ohjaama KOTI ELÄINTARHASSA on riemastuttava tositarina kaikenikäisille eläinrakkaille. Elokuvan pääosissa nähdään mm. Matt Damon, Scarlett Johansson, Elle Fanning ja Thomas Haden Church.

Yksinhuoltajaisä Benjamin Mee (Damon) päättää laittaa koko elämänsä uusiksi: hän käyttää kaikki säästönsä ja ostaa ränsistyneen, lopetusuhan alla olevan eläintarhan eläimineen päivineen. Muutto kaupungista keskelle eläinpuistoa ei suju kommelluksitta, mutta omalaatuisen henkilökunnan avustamana Benjamin perheineen heittäytyy seikkailuun ja ryhtyy kunnostamaan eläintarhaa sen entiseen loistoon. Oman lisähaastensa arkeen tuovat eläintarhan 200 eksoottista asukasta. Ränsistynyt eläintarha asukkeineen vaatii paljon työtä, mutta samalla se antaa paljon iloa ja unohtumattomia yhteisiä hetkiä, ja yhteinen kokemus sitoo perheen jälleen tiiviisti yhteen.

Arviot

Koko perheen imelä makupommi.

Iso-Britannian Devonshiren kreivikunnassa sijaitsee Dartmoor Zoological Park-niminen eläintarha, joka tuli kuusi vuotta sitten väliaikaisesti tiensä päähän ja suljettiin yleisöltä. Ränsistyneet aitaukset ja kohtaloaan odottava eläinparat ylläpidettiin talkooväen voimin, kunnes vuonna 2007 tavallinen kaduntallaaja Benjamin Mee päätyi pelastusliikkeen kippariksi ja osti eläintarhan omistukseensa. Ylimääräinen raha ja kokemus eläinten hoidosta olivat hataralla pohjalla, mutta intoa piisasi ja […]

Arvosteltu: 07.03.2012

Kommentit & Pisteytykset

kisa
Filmondeo
Maximus
Slipkjovi
ilmastointiteippi
Linkous
Phoenix_
arvili
Eximius84
tuulenpuuska
Bad Lieutenant
kolamuki
Thompson
rise_above_hate
Hissukka
ms
Renmiri
lonelyrider
Addeh
rusher
James_Bond
UltimateJT
Boy From Shadows
jossu82
SMK
humanity
lällälää79
anna.v
Lassomies
Nico
mikko_hy
Juusak
William Wernus Film
nooraw
recreazion
akinnah
cilla
Gumbert
Vilperi
Kauhuhullu
Draamadiggari
arvasin
hartto
eskoaarne
JustinHenryFan

Lisää luettavaa