The Second Best Exotic Marigold Hotel

(2015)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: The Second Best Exotic Marigold Hotel
Genret: ,
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:The Second Best Exotic Marigold Hotel
Valmistusvuosi:2015
Pituus:122 min
Pisteytyksiä: 10
Tarkka arvio: 2.50

Hurmaava The Best Exotic Marigold Hotel -elokuva saa jatkoa, kun palaamme Intian lämpöön ja Jaipurin eksoottisille kujille Sonnyn (Dev Patel) ja hänen pitkäaikaisten hotellivieraidensa luokse.

Sonnyn uusin unelma on laajentaa hotellibisnestä ja avata entistä ylväämpi seniorihotelli The Second Best Exotic Marigold Hotel nykyisen niin ikään eläkeikäisten tyyssijaksi tarkoitetun hotellin käydessä pieneksi. Hotellin pitkäaikaiset asukkaat ovat kukin myös omien elämänhaasteidensa edessä: Evelyn ja Douglas (Judi Dench ja Bill Nighy) ovat palanneet työtekoon ja tunnustelevat edelleen varovaisesti toistensa tunteita; Norman ja Carol (Ronald Pickup ja Diana Hardcastle) puolestaan miettivät parisuhteensa yksiavioisuutta ja Madge (Celia Imrie) tasapainoilee kahden erittäin pätevän ja luonnollisesti varakkaan sulhasehdokkaan välillä. Hotelliin kirjautuu myös kaksi uutta mystistä asukasta Guy (Richard Gere) ja Lavinia (Tamsin Greig).

Sonnyn laajenemisprojekti paisuu ja vie kaiken hänen aikaansa, vaikka hänen pitäisi keskittyä elämänsä tärkeimpään tapahtumaan – lähestyviin häihin elämänsä rakkauden Sunainan (Tina Desai) kanssa. Ehkä ainoa, jolla voisi olla vastaukset ystäviensä pulmiin on Muriel (Maggie Smith), vastavalittu hotellipäällikkö, joka on hyvä pitämään salaisuuksia – myös ystäviltään.

Kommentit & Pisteytykset

Linkous
Vilperi
kisa
Titan90
Termis85
Nico
lenny
Uytp7
Von Liebermann
eskoaarne

Lisää luettavaa