Tappaja sisälläni

(2010)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Tappaja sisälläni
Genret: , ,
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:The Killer Inside Me
Valmistusvuosi:2010
Pituus:109 min
Pisteytyksiä: 72
Tarkka arvio: 2.74

Lou Ford (Casey Affleck) on pikkukaupunki Central Cityn apulaissheriffi ja kaikkien mielestä todella mukava mies, aina valmiina auttamaan – Lou ei edes kanna asetta mukanaan. Kun sheriffi kuitenkin antaa Loulle tehtäväksi ajaa prostituoitu Joyce Wakeland (Jessica Alba) ulos kaupungista, lähtee miehen sisällä sykkivä hulluuden sydän ryöpsähdellen purkautumaan. Loun vanhan ajan sanaparsien ja yltäkylläisen texasilaisen kohteliaisuuden alla piileskelee sosiopaattinen sadisti, jolla ei ole mitään kosketuspintaa muiden ihmisten tunteisiin.

Arviot

Laadukas ja omaperäinen toteutus ei pelasta tekelettä, kun sen sisältö huutaa tyhjyyttään.

Brittiohjaaja tarttui vuonna 2010 käsiksi kirjoittamaan romaaniin , josta oli tehty ensimmäinen elokuvaversio jo 70-luvun puolessa välissä. Täytyy hieman ihmetellä tekijöiden kovaa kiinnostusta kirjaa kohtaan, sillä ainakaan leffamuodossa juoni ei vaikuta millään muotoa mielenkiintoiselta ja samankaltaisia psykopaattitarinoita on nähty ennenkin. Käsikirjoituksen elokuvaan rustasi . kertoo tarinan 1900-luvun puolivälin paikkeilla Texasin pikkukaupungissa asuvasta apulaisseriffistä, Lou’sta, joka […]

Arvosteltu: 16.08.2011

Kommentit & Pisteytykset

harr1v

Yksi minäni haluaa lytätä leffan sen mainitun ”tyhjyyden” vuoksi, mutta toinen puoleni löytää siitä katsojalle haastettakin. Eletään jotain 60-lukua ja sliipattu psykopaatti-poliisi eli tunteeton olio törmää ensi kertaa ongelmaan – nainen hakkaa naamaan – ja siitä kehkeytyi sänkyromanssi joka vei mennessään. Vaikka psykopaatilta puuttuu tunteet eli mennään vain järjellä, ei se tarkoita että järkeä riittäisi viisauteen asti.

Spiderguy
ratisti
Annalisa
Kivilärvi
lällälää79
elefteria
WGB
bondey
QT
AlexZ
jalakanen
Stranger
Vilperi
Nimetön
dale_cooper
Roklis
Nexus
Altema
stranger in this town
MadMike
Bad Lieutenant

Lisää luettavaa