Fast & Furious 6

(2013)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Fast & Furious 6
Genret: , ,
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:Fast & Furious 6
Valmistusvuosi:2013
Pituus:130 min
Pisteytyksiä: 145
Tarkka arvio: 3.38

Domin (Diesel), Brianin (Walker) ja muun tiimin edellisen Rio de Janeiron -keikan jälkeen sankarit ovat hajautuneet ympäri maailmaa. Keikasta tienatut 100 miljoonaa dollaria eivät paljon lohduta, kun he joutuvat elämään maanpaossa.

Samaan aikaan Hobbs (Johnson) on jahdannut tappavan taitavista ajajista koostuvaa ryhmää 12 maassa. Hobbs on huolissaan tuhoista, joita ryhmä voi saada aikaan, ja pyytää Domilta apua. Hobbsin etsimän organisaation pääjehu (Evans) on entinen erikoisjoukkojen sotilas, ja tämän oikeana kätenä toimii Domin ex-rakkaus Letty (Rodriguez), jonka on luultu kuolleen.

Ainoa tapa pysäyttää rikolliset on voittaa heidät ajamalla, joten Hobbs pyytää Domia kokoamaan huippuajajien eliittitiiminsä tällä kertaa Lontooseen. Palkaksi heille luvataan täysi armahdus, joka mahdollistaisi paluun kotiin.

Arviot

Tämä leffasarja paranee elokuva elokuvalta!

En ymmärrä, miksi -leffasarja on vielä olemassa. Vuonna 2001 valkokankaille körötellyt pienehkön budjetin ykkösosa oli mielestäni kerta kaikkiaan karsea: kliseinen, kunnianhimoton ja umpityhmä – tämä mielipide siitä huolimatta, että näin leffan ensi kertaa varhaisteininä eli osana sen kohdeyleisöä. Joku voisi sanoa, että tämä johtui lukutoukkaluonteestani: eihän kirja-ahmattia autot kiinnosta. Itse kyllä laittaisin yhä voimassa olevan […]

Arvosteltu: 23.05.2013

Autokaahailua osa 6 on upeea katseltavaa, jos muistaa laittaa aivot narikkaan.

Ei kun uusi pulla uunista ulos. Kuudes Fast & Furious/Hurjapäät elokuva on saanut ensi-iltansa. Kyseessä on mainio toimintaelokuva. ”I need your help Dom. I need your team.” Nyt saattaa ensimmäisten lauseiden luettua hieman ihmetellä, kun näin positiivinen arvostelu tästä elokuvasta on mätkähtänyt maailmaan. Elokuvakriitikot ottavat elokuvat liian vakavasti (kyllä se on totta). Tämä on toimintaelokuva. […]

Arvosteltu: 05.06.2013

Kommentit & Pisteytykset

Juusak
nakkuunen
IsoVauva
Grass
arvasin
mike
RevyFan
MersuZ
EdvardH
Sammy
Jorge
honkytonk
Köpi79
tahvonautti
Nimetön
pepuna97
Braman
andy
Signup80
eskoaarne
arpum
arskamahis
Secreterial
juba
D-McH
metalhead90
UltimateJT
JVDS
Tupolev79
Makke_95_
Tapsaa-
TheJim
osku0
barros
Nimetön
Puakki
Jii89
weebux
Petux
ChaBro21
Movieboyy
Titan90
JeLaine
Maximus
Hoplaa

Lisää luettavaa