Fast & Furious: Hobbs & Shaw

(2019)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Fast & Furious: Hobbs & Shaw
Genret: , ,
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Valmistusvuosi:2019
Pituus:137 min
Pisteytyksiä: 36
Tarkka arvio: 3.08

Fast & Furious -elokuvasarja saa ensimmäisen itsenäisen spin-offinsa, kun Dwayne Johnson ja Jason Statham palaavat rooleihinsa Luke Hobbsina ja Deckard Shawna elokuvassa Fast & Furious: Hobbs & Shaw.

Aina siitä asti kun järkälemäinen Hobbs (Johnson), Yhdysvaltain ulkoministeriön diplomaattisiiven uskollinen agentti, ja lain hämärämmällä puolella operoiva Shaw (Statham), entinen brittiarmeijan eliittisotilas, kohtasivat ensimmäistä kertaa vuonna 2015 Fast & Furious 7:ssa, kaksikko on ollut jatkuvasti turpakäräjillä.

Mutta kun geenimanipulaation avulla yli-inhimillisiä voimia saanut anarkisti Brixton (Idris Elba) saa haltuunsa biologisen aseen, joka uhkaa koko ihmiskunnan kohtaloa, kahden vihamiehen on yhdistettävä voimansa päihittääkseen vastustajan, joka saattaa olla heitä kumpaakin kovanaamaisempi. Brixtonin kannoilla on myös älykäs ja peloton MI6:n ex-agentti (The Crown -sarjasta tuttu Vanessa Kirby), joka sattuu myös olemaan Shawn sisko.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw potkii auki kokonaan uuden oven F&F-universumissa. Tarina vie sankarimme ympäri maailmaa, aina Los Angelesista Lontooseen, Tšernobylin myrkylliseltä laskeuma-alueelta Samoan trooppiseen kauneuteen.

Arviot

Latteuksia löytyy enemmän kuin hipstereitä Kalliosta, mutta aivoton rymistely tekee vaikutuksen.

Yleisesti ottaen rakastan päättömiä actionpieruja, mutta nämä ison budjetin automainokset ovat lähinnä lapsellisia. Kaahailua on niin paljon että siihen turtuminen on jo yliluonnollisilla leveleillä, pehmoilua on suhteessa machoiluun laittomasti liikaa, vähäpukeisia naisia tungetaan pakolla mukaan, mutta ikärajan puitteissa mitään ei kuitenkaan saa näyttää ja fuckiakin saa sanoa maksimissaan sen kerran. Perheen tärkeyttä ei ilmeisesti ikinä […]

Arvosteltu: 17.08.2019

Kommentit & Pisteytykset

Nimetön
Vilperi
KaiZeri
D-McH
JVDS
Tsingis
Grinch
TatiTeThird
Kaamos
Nico
andy
Jarno Väistö
Haahuilija
Also Starring
The Sam1
Antsa82
Hoplaa
QT
IsoVauva
sulo
Jii89
jazga
RevyFan
Beer Master
Pelimies
c4fkw294ziq
Miihkali
Makke_95_
Arz
Titan90
Iciph3r_
Addeh
Nimetön
Mowgli
Jokemyllymaki@gmail.com
Tupolev79

Lisää luettavaa