Ninjakilpikonnien Michelangelon, Leonardon, Donatellon ja Rafaelin leppymätön vihollinen Silppuri kuulee apureiltaan, että professori Perryllä on hallussaan mönjän salaisuus. Mönjän, joka aikoinaan muutti neljä pientä kilpikonnaa taisteluhaluisiksi, pizzaa ahmiviksi ninjoiksi. Kilpikonnien viisas johtaja mestari Tikku tietää myös mönjästä. Pahaa aavistaen hän lähettää kilpurinsa professori Perryn laboratorioon, sillä mönjä ei saisi joutua vääriin käsiin. Mutta Silppurin apulaiset ovat jo paikalla. Syntyy hurja taistelu. Silppurin apurit sieppaavat proffan ja viimeisen mönjäkanisterin. Kuinka mönjän käy… katso itse!
Leffasarjan osat: Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat (1990), Teinimutanttininjakilpikonnat 2 ja Mönjän salaisuus (1991), Teinimutanttininjakilpikonnat III (1993), Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat (2007), Turtles Forever (2009)
Kts. myös: Teenage Mutant Ninja Turtles (2014), Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016)
Kommenttien selaus
Onhan tämäkin aivan käsittämättömän pöljä leffa, mutta ainakin johdonmukaisella tavalla niin ettei meno järin pääse häiritsemäänkään. Lopun Vanilla Ice -kohtaus on sympaattisella tavalla tyhmä juttu ja oikeastaan sopiikin muuhun leffaan kuin nakutettu.
Kau-wa-ban-ga! Lätty lätisee ja pitsoja piisaa viihdyttävän pöljäilyelokuvan jatko-osassa, jonka onnistuin hullunkurisesta sisällöstä huolimatta tuijottamaan melkoisen tunteettomasti ja vain vaisusti hymähdellen. Onpahan olemassa, eikä katsomista katuakaan tarvitse.
Kommenttien selaus