Kun kaveriporukka rikkoo häikäilemättömästi Tarot-luennan tärkeintä sääntöä – älä koskaan käytä jonkun toisen pakkaa – he tietämättään päästävät irti kirotuissa korteissa piilevänä olleen pahuuden. Yksi kerrallaan he joutuvat kasvotusten kohtalonsa kanssa ja päätyvät pakenemaan korttien povaamaa karmeaa kuolemaa.
Tarot
(2024)Elokuvasta
Elokuvan nimi: Tarot
Genret: Kauhu
Näyttelijät: Adain Bradley, Anna Halberg, Avantika, Harriet Slater, Humberly González, Jacob Batalon, Joss Carter, Larsen Thompson, Wolfgang Novogratz
Alkuperäinen nimi:Tarot
Valmistusvuosi:2024
Pisteytyksiä: 2
Tarkka arvio: 2.00
Tarot on aika keskiverto nykyajan kauhuelokuva, jonka katsoo juuri kertaalleen aika vaivattomasti. Juonessa ryhmä kaveruksia kokoontuu viettämään iltaa vuokrattuun isoon vanhaan taloon ja he löytävät sieltä pakan Tarot kortteja. Yksi kaveruksista lukee korteista jokaiselle ennustuksen horoskoopin mukaan ja seuraavana päivänä sen jälkeen kaveruksia alkaa löytymään kuolleena ennustuksen mukaisesti. Juoni on aika yksinkertainen, mutta itse kiinnostavasta aiheesta ei kuitenkaan saada keskitasoa kummempaa aikaiseksi. Osa tapoista on ihan hyviä ja murhaajina toimii aina erilainen hahmo korteista. Tunnelman osalta voisi mainita erikseen metrotunnelin takaa-ajon, jossa on hyvä meininki päällä.
3/10