Ready Player One

(2018)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Ready Player One
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:Ready Player One
Valmistusvuosi:2018
Pituus:140 min
Pisteytyksiä: 88
Tarkka arvio: 3.02

Stephen Spielbergin toiminnallinen sci-fi-elokuva Ready Player One perustuu Ernest Clinen samannimiseen romaaniin, josta on tullut maailmanlaajuinen ilmiö.

Vuonna 2045 maailma on ajautumassa romahdukseen. Ihmiset ovat löytäneet lohtua OASISista, nerokkaan, mutta erikoislaatuisen James Hallidayn (Mark Rylance) kehittämästä virtuaalitodellisuusverkosta. Kun Halliday kuolee, hän jättää koko valtavan omaisuutensa sille, joka ensimmäisenä löytää jonnekin OASISiin piilottamansa digitaalisen pääsiäismunan. Tuntematon nuorimies Wade Watts (Tye Sheridan) liittyy mukaan maailmanlaajuiseen, kiivaana käyvään kilpailuun, ja löytää itsensä keskeltä raivoisaa, todellisuuden rajoja rikkovaa aarteenetsintää universumissa täynnä mysteereitä ja vaaroja.

Arviot

Viihdyttävän mielikuvituksellinen elokuvakokemus vähän kuin pistäisi kolikon jukeboxiin ja saa annoksen sitä mitä tilaa.

Ernest Clinen vuonna 2011 ilmestynyt sci-fi seikkkailu romaani on varmasti yksi puhutuimmista sci-fi kertomuksista hetkeen aikaan. Yhtä aikaa hauska ja jännittävä tulevaisuudenkuvaus ja viihdyttävä läpileikkaus useiden vuosikymmenten elokuvien ja musiikkikappaleiden voimin on päätynyt elokuvamuotoon. Ohjaajaksi elokuvalle on saatu satusetä Steven Spielberg jonka käsittelyssä ja itsensä Ernest Clinen ja Zak Pennin käsikirjoittama tarjoaa hienon sci-fi elokuvakokemuksen. […]

Arvosteltu: 28.03.2018

Kommentit & Pisteytykset

sulo
UltimateJT
cronenberger
Movieboyy
Titan90
RaiFFel
D-McH
dbgirl
Eximius84
Jonttura
Luffy
Herman Tottooro
Also Starring
Uytp7
Karkkipussi
Cuagwe
Jampe_69
Jarno Väistö
Kristiina68
Pummi666
Labratoria
FinnPoro
LeFa
andy
Heavyjuuseri
Kaamos
Antsa82
batzmo
gojira
RevyFan
Nexus
QT
Addeh
Linkous
Leffa Timppa
G_N_G
Juusak
korkkinado

Lisää luettavaa