Madame Web

(2024)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Madame Web
Maat: ,
Ohjaajat:
Alkuperäinen nimi:Madame Web
Valmistusvuosi:2024
Pituus:117 min
Pisteytyksiä: 1
Tarkka arvio: 1.00

Kommentit & Pisteytykset

En jaksa ymmärtää, miten tällainen floppi on edes päässyt teattereihin asti. Olisivat ottaneet oppia Warnerilta ja hyllyttäneet tämänkin, olisi varmaan voinut tulla jotain verohelpotuksiakin.

Miettikää nyt: taas yksi väsähtänyt supersankarileffa ja uuden sarjan avaus koko genren jo mentyä muodista, päähenkilökin on tietysti suurelle yleisölle täysin tuntematon hahmo, jolla ei ole mitään tekemistä edes sen alkuperäisen kanssa. Ohjaajaksi on valikoitunut täysin kokematon tapaus, jonka aiempi ohjaustyö hyllytettiin kokonaan koska se oli niin surkea. Sitten on vielä joukko käsikirjoittajia, jotka ovat viimeisen vuosikymmenen aikana tuottaneet pelkkää tuubaa, polttaneet satoja miljoonia dollareita taivaan tuuliin ja tuhonneet yhden kokonaisen elokuvauniversumin.

Alkuperäisestä versiosta piti ilmeisesti tulla jotain Terminator-sarjan kaltaista, missä pahikset olisivat yrittäneet surmata Peter Parkerin vanhemmat, mutta ilmeisesti suunnitelmat hylättiin jo varhaisessa vaiheessa, eikä tuotanto enää sen jälkeen palautunutkaan raiteilleen. Homman osoittauduttua muutenkin täydelliseksi katastrofiksi, pyrittiin lopputuloksesta leikkaamaan mahdollisimman pitkälle kaikenlaiset viittaukset varsinaiseen Hämis-leffasarjaan.

Ehkä ainut hyvä puoli tässä leffassa on, että sen jälkilöylyissä päädyin tutustumaan vähän läheisemmin Dakota Johnsonin persoonallisuuteen, ja oikeastihan kyseessä on huonoista leffarooleistaan huolimatta erittäin älykäs ja suoraselkäinen nainen. Dakota ei esimerkiksi tapaa liikoja silotella omia epäonnistumisiaan, vaan esimerkiksi Hollywoodin ja Madame Webin tuotannollisista ongelmista ja epäkohdista tällä on tapana puhua häpeilemättömän suorasukaisesti. Sääli vain niitä surkeita leffarooleja.

Lisää luettavaa