Bully

(2011)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Bully
Genret:
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:Bully
Valmistusvuosi:2011
Pituus:98 min
Pisteytyksiä: 26
Tarkka arvio: 3.63

Noin 13 miljoonaa nuorta joutuu vuosittain kiusatuksi Yhdysvalloissa. Tämä Lee Hirschin riipaiseva dokumentti seuraa viittä lasta ja heidän perheitään yhden lukuvuoden. Eri puolilta maata olevien kiusattujen tarinat eroavat kovasti toisistaan, mutta kiusatuksi tuleminen on yhtä tuskallista kaikkialla ja kaikille. Bully ei ole vain tragedia, vaan myös elokuva täynnä toivoa ja taistelutahtoa. Kiusatut nousevat sankareiksi kertomalla tarinansa ja puolustamalla rohkeasti oikeuttaan olla erilaisia.

Arviot

Dokumentti seuraa nöyrästi päähenkilöidensä elämää, eikä sorru amerikkalaisille dokumenteille usein tyypilliseen moralisointiin.

, sanoi aikoinaan juutalaisvainoista. Koulukiusaamisesta kertova dokumentti Bully osoittaa, että lause on pelottavan totta myös nykypäivänä. dokumentti Bully kertoo sydäntäsärkeviä tarinoita ja kohtaloita Yhdysvalloissa tapahtuvasta koulukiusauksesta. 12-vuotias Alex on omalaatuinen lapsi, joka rakastaa oppimista ja jota kaikki rakastavat vihata. Alexia hakataan, kuristetaan ja haukutaan päivittäin. Kun 16-vuotias Kelby kertoi julkisesti olevansa lesbo, hänet painostettiin jättämään […]

Arvosteltu: 04.10.2012

Kommentit & Pisteytykset

Key
Linkous
varamartti
Jii89
Mad movie man
Bean
Herman Tottooro
Keräilijä
ainolinnea
Nimetön
eskoaarne
jaaakko2
ms
wednesday
hehahi
nurmihe
Ninnnuli
Juuna5
wh4tsern4me
tirehtööri
juba
astralic
BlaizerTM
jordgubbssylt
the grandi-ma
oiqqu

Lisää luettavaa