Blitz

(2011)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Blitz
Genret: ,
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:Blitz
Valmistusvuosi:2011
Pituus:97 min
Ei pisteytyksiä.

Action-tähti Jason Statham on kovaksikeitetyn toimintatrillerin pääosassa omia polkujaan kulkeva rikosylikonstaapeli Tom Brant, joka saa vastaansa Lontoon poliisin kohteekseen valinneen julman sarjamurhaajan Blitzin. Brantin on yhdistettävä voimansa epäilyttävän kollegansa Porter Nashin (Paddy Considine) kanssa saadakseen verkkoon salamyhkäisen miehen, joka syöttää poliiseille vihjeitä tekemisistään toimittaja Harld Dunlopin (David Morrissey) kautta.

Arviot

Jason Statham loistaa pääroolissaan jokaisen taskuvarkaan pahimpana painajaisena ja murisee tolloimmatkin repliikit suustaan kuin savannin kookkain leijonauros.

Ylikonstaapeli Tom Brant (Statham) ei ole mikä tahansa lainvartija, vaan pomojensa pelkäämä ja rikollisia säännöllisesti sairaalakuntoon laittava viskinhuuruinen kovanaamakyttä. Iltapäivälehtien etusivuja koristava väkivalta-auktoriteetti tuo huonoa mainetta poliisipiirilleen, mutta pian lehdet saavat uuden myyvän aiheen, kun kaupungissa alkaa riehua poliiseja listivä sarjamurhaaja, josta Tom-setä ei ole lainkaan riemuissaan… Onhan näitä piinkovia ja tulivuorten uumenissa raudaksi taottuja […]

Arvosteltu: 18.10.2011

Kommentit & Pisteytykset

Lisää luettavaa