Avatar: The Way of Water

(2022)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Avatar: The Way of Water
Maat:
Ohjaajat:
Alkuperäinen nimi:Avatar: The Way of Water
Valmistusvuosi:2022
Pituus:192 min
Pisteytyksiä: 33
Tarkka arvio: 3.18

AVATAR: THE WAY OF WATER -elokuvan tapahtumat sijoittuvat yli vuosikymmen ensimmäisen elokuvan tapahtumien jälkeen. Elokuva käynnistää tarinan Sullyn perheestä (johon kuuluvat Jake, Neytiri ja heidän lapsensa), ja kertoo siitä, miten pitkälle he ovat valmiita menemään suojellakseen toisiaan, vaikeuksista, jotka seuraavat heitä, kamppailuista, joita he joutuvat käymään pysyäkseen hengissä sekä tragedioista, joita he joutuvat kohtaamaan.

 

Leffasarjan osat: Avatar (2009), Avatar: The Way of Water (2022)

Arviot

Visuaalisesti kaunis elokuvamatka James Cameronin märkään ja melko tavalliseen päiväuneen.

Ohjaaja & käsikirjoittaja James Cameron on tunnettu elokuviensa suurista ja mahtipontisista tarinoista. (), (), (), (), () ja () ovat pätevät elokuvat joiden jokaisen taustalla kummittelee omanlainen tunnelma ja James Cameronin rakkaus elokuvavisioita kohtaan. Vuonna 2009 James Cameron ohjasi ja käsikirjoitti pitkään etukäteen keskustelua herättäneen elokuvan jonka piti olla ja tavallaan olikin eräänlainen elokuvan mullistus […]

Arvosteltu: 14.12.2022

Kommentit & Pisteytykset

Villetys

Avatar: The Way of Water on hyvin onnistunut jatko-osa ensimmäiselle osalle ja melkein samaa tasoa sen kanssa. Juonessa tapahtumat sijoittuvat vuosikymmenen päähän ensimmäisestä osasta ja jälleen kerran Sam Worthingtonin esittämä Jake Sully perheineen joutuu haluamattaan taistelemaan Pandoran puolesta ihmisten hyökätessä sinne arvokkaiden luonnonvarojen takia vuosien tauon jälkeen. Visuaalisesti elokuva on jälleen hienosti tehty ja suuresta määrästä cgi:tä huolimatta elokuva näyttää uskottavasti aidolta Pandoran maailmalta. Näyttelijät onnistuvat myös ihan hyvin rooleissaan ja hahmoista saadaan enemmän irti pitkän keston ansiosta. Toki elokuvan kesto on vähän ylipitkä yli kolmen tunnin kestollaan ja siitä olisi voinut kyllä reilusti suoraviivaistaa tarinaa ja jättää ylimääräistä paikkojen esittelyä vähemmälle. Isot toimintakohtaukset on myös hyvin tehtyjä ja monipuolisia. Ei Avatar kakkonen kuitenkaan mitään uutta ja ihmeellistä tuo tarinaan, mutta on ensimmäisen osan tavoin visuaalisesti erittäin vakuuttava ja tärkeä elokuva omassa genressään.

Also Starring

4

Demonic

3

Arz

4

Katmand0r
Spuge
MojoRisin
Jii89
The Sam1
TeeP
Etana
Labratoria
OZMO
Anty
Filman
LeFa
Pelimies
Heavyjuuseri
Pikkupuera
IsoVauva
kolamuki
Bungle
Visailija
TatiTeThird
Mowgli
Herman Tottooro
Eximius84
Haahuilija
Uytp7
mika727
phodos
QT
andy

Lisää luettavaa