21 tapaa pilata avioliitto

(2013)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: 21 tapaa pilata avioliitto
Genret:
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:21 tapaa pilata avioliitto
Valmistusvuosi:2013
Pituus:92 min
Pisteytyksiä: 169
Tarkka arvio: 3.08

Sanna (Armi Toivanen) on erotutkija, joka ei usko avioliittoon. Hänen ystävänsä Aino (Essi Hellén) puolestaan uskoo moneen muuhunkin asiaan, esimerkiksi radiosta ennustamiseen. Sannan isä, Eero (Vesa Vierikko) uskoo entisen vaimonsa Eilan (Hannele Lauri) vielä tulevan takaisin, mutta Eila aikoo mennä naimisiin – toisen miehen kanssa.
Sannan assistentti Jouni (Aku Hirviniemi) ei usko enää mihinkään, koska hänen puolisonsa Elli (Pamela Tola) tekee elämästä sietämätöntä. Aleksi (Riku Nieminen) puolestaan ei enää tiedä mihin uskoa, koska hänen kaikin puolin onnellinen liittonsa on päättynyt vaimon yllättävään ”kukkaan puhkeamiseen” avioliiton ulkopuolella.
Kun nämä epävakaat ihmiset sysätään liikkeelle poteroistaan, on mikä tahansa lopputulos mahdollinen.
21 tapaa pilata avioliitto on vauhdikas komedia rakkauden moninaisista ilmenemismuodoista.

Arviot

Kuin kesätuuli: raikas, toiveikaskin.

21 tapaa pilata avioliitto -elokuvan puolivälissä, tai pikemminkin hieman sen puolivälin jälkeen, näytti pahalta. Ei siksi, että leffa olisi ollut mitenkään huono. Päinvastoin, Vuoksenmaan uusin oli edennyt, ja eteni edelleen, oikein sulavasti. Sen sijaan tuntui siltä, että kyseessä olisi elokuva, joka suorastaan vetäisi puoleensa suomalaisia pariskuntia, nuoria ja vanhoja. He kaikki astelisivat sisään leffasaliin, osa […]

Arvosteltu: 29.01.2013

Kommentit & Pisteytykset

lällälää79
Pasma
Jii89
rise_above_hate
Jossuli
jani87
AllouttaAngst
Addeh
nannnis
Tiina97
juba
Uytp7
Miketti
yorma
QT
Hanhihannu
John117
JereLei
ms

Lisää luettavaa