Sleeping with Other People (2015)

Voiko kaksi sarjapettäjää saada vielä mahdollisuuden rakkauteen? Opiskeluaikaisesta yhden illan jutusta on kulunut kaksitoista vuotta, kun Lainey ja Jake tapaavat sattumalta ja toteavat, että heillä on sama ongelma: kumpikaan ei ole kyennyt kestävään parisuhteeseen. He yrittävät hillitä tunteensa toisiaan kohtaan, mutta joutuvat toteamaan, että heidän välillään kytevä intohimo voi hyvinkin olla sekä syy että vastaus kaikkiin heidän ongelmiinsa, jos he vain pystyvät lopettamaan muiden kanssa maka... Lue lisää
- Leslye Headland
- Leslye Headland
- Adam Brody, Adam Scott, Alison Brie, Amanda Peet, Andrea Savage, Billy Eichner, Charles Cain, Jason Mantzoukas, Jason Sudeikis, Jordan Carlos, Margaret Odette, Margarita Levieva, Michael Cyril Creighton, Natasha Lyonne, Victoria Frings
- englanti
lilju_
08.07.16 klo 23:47
Enemmän tää meni draaman puolelle, mutta oli joissain kohti ronskia läppää ja huumori ylipäätään hauskaa. Nähty ja klisee juoni oli tylsää katseltavaa, eikä tosiaan erottunut muista saman genren leffoista. Brien ja Sudeikisin kemia toimi yllättävän mainiosti. Tuli tästä kaiken kaikkiaan hyvä fiilis leffan lopussa ja voin jopa suositella. Kerran katottava tää kuitenkin vain on.
zcb
03.02.16 klo 17:47
Erittäin perinteinen romanttinen komedia. Aivot narikkaan ja katsomaan.
IsoVauva
12.01.16 klo 14:11
Keskimääräistä parempi ja ronskilla huumorilla varustettu romcom, joka välttää onnistuneesti suurimmat kliseet ja naurattaa monin paikoin ääneenkin.
Jason Sudeikis ja Alison Brie ovat molemmat varsin pidettäviä rooleissaan ja heidän keskinäinen kemiansa pelaa loistavasti.
Ainoastaan loppu oli huono ja en ymmärrä miksi ihmeessä kliseiseen juusto lopetukseen piti sortua loppumetreillä, vaikka leffa oli niitä onnistuneesti siihen saakka vältellyt. Viimeiset 15 minuuttia tuntuivat täysin irralliselta koko muuhun elokuvaan nähden. Hahmot käyttäytyivät luonteilleen vastaisesti ja sortuivat ties mihin julkisen paikan sekoiluihin. Olen melko varma, että loppu oli tuottaja studion pakottama ja jälkikäteen lisätty, sillä niin pahasti se pisti esille...
Loppua lukuunottamatta Sleeping With Other People oli varsin nautittava ja hauska komedia pienellä romanttisella vivahteella. Suosittelen tämän valitsemaan, jos tyttöystäväsi pakottaa jotain tähän genreen suuntautuvaa katsomaan!
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu