Kummituskievari (1954)

Farssi iloisesta menosta kummituskievarissa, missä tukkijätkät, hämärämiehet ja neitoset etsivät romantiikkaa ja rahalipasta.
- Lasse Pöysti
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

LadyDedlock
Arvostelut
Hauskaa ei tunnuta saavan irti oikein mistään
Juki 26.09.2011 15:44
Kuvat

hexter 13.03.2015
LadyDedlock
19.07.13 klo 14:45
Lapsuudesta tuttu suomifilmi, joka jaksaa vieläkin naurattaa! Monia naperona katseltuja filmejä katselee näin "aikuisiällä" hieman pelonsekaisin tuntein. Onko se yhtä hyvä kuin sillon joskus, vai onko filmi saanut nostalgian kultareunuksen. Eikä vanhat mustavalkoiset suomifilmit ole edes hyviä, tai ainakaan naurata, niinhän kaikki sanoo. Mutta tämä pätkä naurattaa vaan, melkein koko tunnin ja kymmenen minuutin komeudessaan
Elokuvaohjaa Gulps(vaikka imdb väittäisi mitä): "Jätkiä, jätkiä! No mutta niitähän minä juuri olen etsimässä. Aitoja suomalaisia jätkiä! Suomalaista kulttuuria! Laulavia jätkiä, tanssivia jätkiä! Jätkät puussa, jätkät maassa, jätkä hiipii illan suussa. Antakaa minulle seitsemän jätkää ja yksi kaunis veera, minä teen teille kymmenen miljoonaa!"
Tukkijätkä Iikka: "Taitaa olla entinen vaalipuhuja."
AAnyway
14.07.13 klo 17:35
Olen aina pitänyt tästä elokuvasta, vaikka pienenä pidin tätä jopa pelottavana. Kyllä Tapio Rautavaara ja tukkijätkät toimii aina
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu