Steve Carell sopii todella hyvin nolauskomedian nolattavaksi osapuoleksi jonka seksikokemukset rajottuvat koulunpenkillä tytön vieressä istumiseen.

20.2.2006 22:31

Arvioitu elokuva

Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:The 40 Year Old Virgin
Valmistusvuosi:2005
Pituus:117 min

Heti aluksi pitää sanoa että empä ole pitkään aikaan katsonut näin hauskaa ja hyvä juonista komediaa joka jaksaa naurattaa koko elokuvan ajan.

40-vuotias Andy Stitzer (Steve Carell) on tehnyt elämässään yhtä ja toista. Hänellä on mukava työ kodinkoneliikkeessä, kodikas asunto sekä läjä toimintafiguureja ja sarjakuvia. Mutta yksi asia Andyltä on jäänyt saavuttamatta, hän ei ole koskaan harrastanut seksiä… ei edes vahingossa. No eihän se Andyn mielestä niin suuri asia ole mutta hänen työtoverit ovat eri mieltä. He ottavat tämän ongelman ratkaisemisen vastuulleen. Mikään ei tunnu kuitenkaan auttavan kunnes Andy tapaa Trishin (Catherine Keener), 40-vuotiaan kolmen lapsen äidin. Ystävät innostuvat Andyn uudesta mahdollisuudesta, kunnes kuulevat rakastavaisten erikoisjärjestelystä!

Juonesta voi jo olettaa että luvassa on hauska, ehkä hieman massasta erottuva nolauskomedia. Ja sitähän tämä oli, tosiaankin todella hauska sellainen.

Elokuvan vitsit perustuu jollain tavalla aina seksiin. Se voisi noin kahden tunnin pläjäyksen aikana alkaa jo hieman kyllästyttämään mutta tässä elokuvassa ne jaksaa naurattaa alusta loppuun. Siitä suuri kiitos kuuluu loistalle Steve Carelille ja hänen koomiselle olemukselleen.

Steve Carell sopii todella hyvin nolauskomedian nolattavaksi osapuoleksi jonka seksikokemukset rajottuvat koulunpenkillä tytön vieressä istumiseen. Suurin osa elokuvan pisteistä kuuluu juuri Carelille joka lisää leffan koomisuutta jo pelkillä naaman ilmeilyllä. Muissakaan näyttelijöissä ei ole kyllä moittimista.

40v. ja neitsyt on todella hauska ja piristävä elokuva, joka erottuu hyvin kaikkien teiniälämölöseksikomedioiden joukosta.

nimimerkki: Squiddy

Arvosteltu: 20.02.2006

Lisää luettavaa