Ruumiita tuleekin tällä kertaa enemmän kuin yhdessäkään aikaisemmasa osassa.

29.7.2006 12:23

Arvioitu elokuva

Ohjaajat:
Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:Friday the 13th Part VI: Jason Lives
Valmistusvuosi:1986
Pituus:86 min
Kill or be Killed.

Tommy Jarvis ja hänen ystävänsä lähtevät hautausmaalle kaivamaan Jasonia ylös haudastaan, aikomuksenaan tuhota hänen ruumiinsa. Mutta heidän epäonnekseen Jason herää henkiin ja on nyt entistäkin voimakkaampi…

Jason Lives on koko 11-osaisen Friday -sarjan paras ja ehdottomasti viihdyttävin osa. Jason hoitaa verityöt jo rutiinilla, ja ruumiita tuleekin tällä kertaa enemmän kuin yhdessäkään aikaisemmasa osassa, peräti 18.

Se, mikä tekee Jason Livesistä selvästi muita sarjan elokuvia paremman, on musiikki. Harry Manfredinin sävellykset ovat toimivia, vaikkakin osin koomisia. Mutta Alice Cooperin kappaleet (He’s Back, Teenage Frankenstein, Hard Rock Summer) ovat musiikillisia helmiä Friday the 13th -sarjan historiassa.

Elokuvan näyttelijät sopivat rooleihinsa, ja varsinkin Thom Mathews ja Jennifer Cooke ovat tällaiselle elokuvalle poikkeuksellisen hyviä näyttelijöitä.

Jason Lives on erinomaista viihdettä, elokuva, jonka jaksaa katsoa yhä uudelleen ja uudelleen. Pelottavaksi sitä ei voi sanoa, mutta onhan siinä verta ja Jason. Friday the 13th Part VI: Jason Lives on jokaisen Friday -fanin pakkohankinta.

nimimerkki: pasa

Arvosteltu: 29.07.2006

Lisää luettavaa