Puhdasta B-luokan tyhjäpääviihdettä, jonka viihdearvo viruu kyseenalaisissä sfääreissä.

21.7.2006 18:42

Arvioitu elokuva

Ohjaajat:
Alkuperäinen nimi:Underclassman
Valmistusvuosi:2005
Pituus:90 min

Suomen kamaralla tuntemattomampi nimi Nick Cannon on heppu josta ollaan leipomassa jonkinlaista leffastaraa. Lähinnä TV:n puolelta jenkkiläisittäin tunnettu musta nuori kaveri ei ainakaan tällä pläjäyksellätule vakuuttamaan tulevaisuuttaan valkokankailla. Eddie murphyn ja kumppaneiden manttelia on äijän turha sovitella, vaikka samassa hengessä kovasti yritetääkin heilua. Kun huttu on vielä maustettu sivuosanäyttelijöillä, jotka ovat tunnettuja sellaisista elokuvamaailman mestariteoksista kuin Rush Hour 2 ja Skorpionikuningas, voi jokainen tehdä omat johtopäätöksensä.

Nuori nopeasanainen poliisi Tracy ”Tre” Stokes (Cannon) joutuu pienten kiemuroiden ja nuoren ulkomuotonsa ansiosta soluttautumaan high school-maailmaan selvittääkseen oppilaan murhan. Näin päästään jälleen nauttimaan ihanasta jenkkiläisestä opinahjomaailmasta maustettuna epäuskottavilla rikoksilla, haukottavalla romanssilla sekä löysähköllä toiminnalla.

Koulukyttä ei valitettavasti onnistu oikein millään saralla. Aikaan on saatu jälleen kerran mitäänsanomaton 90 minuuttinen. Koulukyttä on juuri sitä mitä odottaa saattaa, puhdasta B-luokan tyhjäpääviihdettä, jonka viihdearvo viruu kyseenalaisissä sfääreissä. Selväähän se että tällaisellekin löytyy se oma vankkumaton katsojakuntansa mutta tämä pällistelijä ei siihen poppooseen kuulu.

Arvosteltu: 21.07.2006

Lisää luettavaa