Fargo- ja Legion-ohjaaja uuden Star Trekin puikkoihin

Quentin Tarantinon nimi on noussut useammankin kerran esiin tieteissarja Star Trekin pohjalta luotavan elokuvan kohdalla. Mutta jo ennen tätä Star Trek -projektia vireillä oli myös toinen kapteeni James T. Kirkin seikkailuihin keskittyvä elokuva. Sen tie kuitenkin vaikutti jo jonkin aikaa nousseen pystyyn.

Nyt yllättäen THR:n mukaan kehitteillä on edelleen myös muun kuin Tarantinon kirjoittama Star Trek -raina. Projektiin on kiinnitetty vastikään uutena nimenä Noah Fawley, joka tunnetaan kehutun Fargo-sarjan käsikirjoittajana ja ohjaajana, sekä X-Men-sarjakuvamaailmaa omaperäisesti tv-ruutuihin versioneesta Legion-sarjasta.

Fawleyn tehtävänä on sekä kirjoittaa että ohjata uusi Star Trek -leffa, jossa nähtäneen samoja näyttelijöitä kuin jo vuonna 2009 uusiksi käynnistetyn jatkumon hahmoina. Näin ollen Chris Pine, Zachary Quinto ja Zoe Saldana palaisivat Kirkin, Spockin ja Uhuran osiin. Elokuvan valmistumisaikataulusta ei ole vielä virallista tietoa.


Lähde: THR

Kuva: Universal/Star Trek Beyond, 2016

R. Isoviita 20.11.2019 klo 05:59

Uusimmat uutiset

Netflix paljasti The Irishmanin maailmanlaajuiset katseluluvut

Martin Scorsesen elokuva kiinnostaa, mutta...

R. Isoviita

Clint Eastwoodin uusin elokuva johti haasteeseen

Tuotantoyhtiötä syytetään.

R. Isoviita

Aladdin-näyttelijöiden erikoinen työtilanne puhuttaa

Nimiosaa elokuvassa näytellyt Mena Massoud valittelee työpulaa, sivuosassa nähty valkoihoinen näyttelijä saa oman sarjan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...