Tarantinon Star Trekistä oikaistiin yksi asia

17.5.2018 15:19

Brittitähti Simon Pegg, joka tunnetaan niin Mission: Impossible -leffojen Benjinä kuin Star Trek -leffejen punapaita Scottyna, on avautunut Star Trek -leffojen jatkosta. Vuodesta 2009 Star Trek -elokuvissa näytellyt Pegg vastasi myös tuoreimman Star Trek -elokuvan käsikirjoituksesta, mutta Quentin Tarantinon tuotua esiin oman Star Trek -ideansa, ei Peggin jatkamisesta Star Trek -käsikirjoittajana ole juuri kuultu uutta.

Nyt Pegg on kertonut, ettei Star Trek -fanien kannata odotella Tarantinon sekoittavan pakkaa täysin.

– Kaikki jotenkin olettavat, että siitä tulee kuin Pulp Fiction avaruudessa, mutta ajattelen hänen olevan uskollinen [Star] Trekille ja ymmärtävän sitä. Tavanomaista siitä ei tule, mutta ei silti mitään sellaista, mistä trekkerien tulisi olla huolissaan. […] Hän ei koskaan tekisi sille mitään tuhoavaa, Pegg luonnehtii.

Näyttelijä-käsikirjoittajalla on melko tarkkaa tietoa Tarantinon Star Trekistä, sillä hän on kuullut tämän idean Tarantinon piipahtaessa tuotantoyhtiö Bad Robotin toimistolla. Peggin mukaan Star Trek 4 oli jo vireillä, kun Tarantino esitti ajatuksena, mutta Tarantinon idea oli niin hyvä, että molempia elokuvia käsikirjoitetaan vielä. Omia kirjoituspuuhiaan jatkava Pegg ei ole rustaamassa kumpaakaan niistä Pegg, vaan Star Trek 4:n parissa työskentelevät uudet kirjoittajat J. D. Payne ja Patrick McKay, kun taas Tarantinon ideaa jalostaa Mark L. Smith (The Revenant).

Lähteet: Independent, CinemaBlend

Kuva: Paramount Pictures /Universal/Star Trek: Beyond, 2016

Lisää luettavaa