Musta komedia 1980-luvulta saa uusintakäsittelyn – Ryan Reynolds mukana

Jos luulit, että peleihin pohjautuvat elokuvat ovat tuoreehko juttu, erehdyit. 1985 ensi-iltansa saanut musta rikoskomedia Cluedo - pelaa henkesi edestä nimittäin perustui Hasbron lautapeliin. Kiinnostavilla näyttelijöillä (mm. Paluu tulevaisuuteen -elokuvista tuttu Christopher Lloyd, Rocky Horror Picture Show -legenda Tim Curry, komedienne Madeline Kahn ja Colleen Camp) täytetty leffa on saamassa nyt uuden käsittelyn.

Uuden version ensimmäinen näyttelijäkiinnitys on Deadpool-tähti Ryan Reynolds, joka toimii myös elokuvan yhtenä tuottajana. Clue-nimellä liikkuvan versioinnin käsikirjoitusta kynäilevät niin ikään Deadpool-leffoissa vaikuttaneet Rhett Reese ja Paul Wernick. Elokuvan puikkoihin havitellaan Sukuvika-sarjasta ja Kaameat pomot -komedoista tuttua näyttelijä Jason Batemania, jolla on myös kokemusta ohjaamisesta niin TV:n kuin elokuvien puolelta.

Alkuperäinen Cluedo - pelaa henkesi edestä kokosi Hasbron lautapelin tapaan hienoon kartanoon kirjavan joukon henkilöitä, joita epäiltiin murhasta. Kieroilun ja salasuhteiden ansiosta jokainen kartanon vieraista ja työntekijöistä saattoi olla syyllinen veritkoon. Alkuperäisen version erikoisuutena on, että siihen kuvattiin peräti kolme erilaista loppua, joista jokaista käytettiin erikseen eri elokuvateattereissa esitetyissä kopioissa.


Lähteet: THR, Deadline

Kuva: Studio Alijn

R. Isoviita 26.09.2019 klo 14:14

Uusimmat uutiset

Jason Bourne -aiheinen sarja päättyi – mitä seuraavaksi?

Leffasarjan tuottaja vihjailee tulevasta.

R. Isoviita

Christopher Nolanin ja James Cameronin henkilökohtainen leffamaku saattaa yllättää

Huippuohjaajat eivät suinkaan rentoudu vain huippuohjaajien tuotosten äärellä.

R. Isoviita

Justice League: Ohjaaja Snyderin versio julkaistaan sittenkin!

Hartaasti toivottu näkemys.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...