Guy Ritchie ei ohjaa kolmatta Sherlock Holmes -leffaa ihan vielä…

10.9.2018 23:13

Kolmannen Sherlock Holmes -elokuvan tuloa saadaan vielä odotella hyvän aikaa, sillä mm. sen ohjaajalla vaikuttaa olevan muuta puuhaa. Guy Ritchie, joka on ohjannut myös leffasarjan aiemmat osat, on Britanniasta kantautuvan huhun mukaan tekemässä seuraavaksi Marvel-sarjakuvaan pohjaavaa seikkailua.

Ritchien väitetty uusi projekti etenee ilmeisen nopeasti, sillä sitä kuvataan jo nyt marras- ja joulukuussa Pinewoodin studioilla. Studioilla piti alkujaan alkaa 25. James Bond -leffan kuvaukset, mutta 007-seikkailu jäi äkisti vaille ohjaajaa ja näin ollen myös kuvauspaikka vapautui muuhun käyttöön.

Paikalla kuvattavan elokuvan työnimi on Captain Britain and the Black Knight. Captain Britain eli Kapteeni Britannia on 1970-luvun puolivälissä päivänvalon nähnyt Marvel-supersankari. Hahmon loivat Chris Claremont ja Herb Trimpe, ja se suunniteltiin nimensä mukaisesti Britannian markkinoita ajatellen. Kuka leffan nimiroolissa näyttelee, on vielä hämärän peitossa, mutta ainakin Mission: Impossible– ja Star Trek -rainoista tuttu Simon Pegg on aiemmin ilmaissut kiinnostuksensa hahmoa kohtaan.

Lähteet: GeekTyrant, Screenrant, We Got This Covered

Kuva: Marvel

Lisää luettavaa