Alien 5:n tilanne ohjaajan mukaan

Samalla kun ensimmäisen Alien-elokuvan ohjaaja Ridley Scott valmistelee Alien: Covenant -leffaansa toukokuun ensi-iltaa varten, hänen kollegansa Neill Blomkamp joutuu raapimaan päätään oman Alien-projektinsa kanssa. Blomkampin Alien-elokuvan piti viedä Sigourney Weaverin näyttelemän Ripleyn tarina päätökseen. Scottin raina kuitenkin sotki Blomkampin suunnitelmat.

Koska Scott on merkittävä tekijä Alien-elokuvien franchisessa ja hän kokee sarjan myös itselleen hyvin tärkeäksi, on tietenkin oikeutettua, että hän saa käyttää määräysvaltaansa Alien-elokuvien suhteen. Blomkampin osalta tämä kuitenkin on ongelmallista; Chappie- ja District 9 -ohjaaja esitteli hyvin vastaanotettuja visioitaan Alien-elokuvaansa varten jo ennen Scottin Alien: Covenantin tuotannon varsinaista käynnistymistä. Scottin elokuvan takia Blomkampin leffan käsikirjoitusta piti kuitenkin muuttaa ja sen kuvauksille ei toistaiseksi ole näytetty vihreää valoa.

Alien: Covenantin ensi-illan ollessa nyt vain muutaman kuukauden päässä, Blomkanpin nk. Alien 5 -leffan toteutumisen voisi kuvitella myös olevan lähempänä. Näin ei kuitenkaan ole; nimimerkki jimpy tiedusteli muutama päivä sitten Blomkampilta Twitterin välityksellä, Alien-projektin toteutumisen mahdollisuuksista. Blomkamp vastasi yksiselitteisesti:

- Heikot.


Lähteet: CinemaBlend, Twitter, MovieWeb

Kuva: 20th Century FOX/Alien: Covenant

R. Isoviita 24.01.2017 klo 13:25

Uusimmat uutiset

Jos Aquaman-leffa on huono, tässä ei ainakaan ole syy

Ohjaaja vastasi palautteeseen.

R. Isoviita

Bruce Willisin ja Adrien Brodyn tähdittämän sotaleffan ensi-ilta peruttiin yllättäen

Taustalla kiinalaisnäyttelijättären katoamiseen liittyvät syyt.

R. Isoviita

Sylvester Stallone jälleen supersankarielokuvaan

Näyttelijän uusi tuotantoyhtiö haalii projekteja.

R. Isoviita

Leffajulisteen hinta kipusi miljoonaan

Muumio kaupan.

R. Isoviita

Arvostettu Sopranos-sarja saa jatkoa

Elokuva tulossa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...