Alien 5:n tilanne ohjaajan mukaan

Samalla kun ensimmäisen Alien-elokuvan ohjaaja Ridley Scott valmistelee Alien: Covenant -leffaansa toukokuun ensi-iltaa varten, hänen kollegansa Neill Blomkamp joutuu raapimaan päätään oman Alien-projektinsa kanssa. Blomkampin Alien-elokuvan piti viedä Sigourney Weaverin näyttelemän Ripleyn tarina päätökseen. Scottin raina kuitenkin sotki Blomkampin suunnitelmat.

Koska Scott on merkittävä tekijä Alien-elokuvien franchisessa ja hän kokee sarjan myös itselleen hyvin tärkeäksi, on tietenkin oikeutettua, että hän saa käyttää määräysvaltaansa Alien-elokuvien suhteen. Blomkampin osalta tämä kuitenkin on ongelmallista; Chappie- ja District 9 -ohjaaja esitteli hyvin vastaanotettuja visioitaan Alien-elokuvaansa varten jo ennen Scottin Alien: Covenantin tuotannon varsinaista käynnistymistä. Scottin elokuvan takia Blomkampin leffan käsikirjoitusta piti kuitenkin muuttaa ja sen kuvauksille ei toistaiseksi ole näytetty vihreää valoa.

Alien: Covenantin ensi-illan ollessa nyt vain muutaman kuukauden päässä, Blomkanpin nk. Alien 5 -leffan toteutumisen voisi kuvitella myös olevan lähempänä. Näin ei kuitenkaan ole; nimimerkki jimpy tiedusteli muutama päivä sitten Blomkampilta Twitterin välityksellä, Alien-projektin toteutumisen mahdollisuuksista. Blomkamp vastasi yksiselitteisesti:

- Heikot.


Lähteet: CinemaBlend, Twitter, MovieWeb

Kuva: 20th Century FOX/Alien: Covenant

R. Isoviita 24.01.2017 klo 13:25

Uusimmat uutiset

Toisellekin Tom Cruisen kasarileffalle jatkoa?

Top Gun: Maverick on tulossa ensi-iltaan 2020.

R. Isoviita

Kolmas Ihmeotukset-leffa viivästynee

Ei ehdikään ensi-iltaan vielä 2020?

R. Isoviita

Ghostbusters-näyttelijä toiveikkaana jatko-osan roolituksen suhteen

Uusi Haamujengi-raina tulossa 2020.

R. Isoviita

Glass ensi-illassa: Leffantekijä laittoi itsensä likoon

Miljoonia omasta pussista.

R. Isoviita

Klassikkoleffan uusi versio jäihin?

Disney-leffa menetti jälleen ohjaajan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...