Alien 5:n tilanne ohjaajan mukaan

Samalla kun ensimmäisen Alien-elokuvan ohjaaja Ridley Scott valmistelee Alien: Covenant -leffaansa toukokuun ensi-iltaa varten, hänen kollegansa Neill Blomkamp joutuu raapimaan päätään oman Alien-projektinsa kanssa. Blomkampin Alien-elokuvan piti viedä Sigourney Weaverin näyttelemän Ripleyn tarina päätökseen. Scottin raina kuitenkin sotki Blomkampin suunnitelmat.

Koska Scott on merkittävä tekijä Alien-elokuvien franchisessa ja hän kokee sarjan myös itselleen hyvin tärkeäksi, on tietenkin oikeutettua, että hän saa käyttää määräysvaltaansa Alien-elokuvien suhteen. Blomkampin osalta tämä kuitenkin on ongelmallista; Chappie- ja District 9 -ohjaaja esitteli hyvin vastaanotettuja visioitaan Alien-elokuvaansa varten jo ennen Scottin Alien: Covenantin tuotannon varsinaista käynnistymistä. Scottin elokuvan takia Blomkampin leffan käsikirjoitusta piti kuitenkin muuttaa ja sen kuvauksille ei toistaiseksi ole näytetty vihreää valoa.

Alien: Covenantin ensi-illan ollessa nyt vain muutaman kuukauden päässä, Blomkanpin nk. Alien 5 -leffan toteutumisen voisi kuvitella myös olevan lähempänä. Näin ei kuitenkaan ole; nimimerkki jimpy tiedusteli muutama päivä sitten Blomkampilta Twitterin välityksellä, Alien-projektin toteutumisen mahdollisuuksista. Blomkamp vastasi yksiselitteisesti:

- Heikot.


Lähteet: CinemaBlend, Twitter, MovieWeb

Kuva: 20th Century FOX/Alien: Covenant

R. Isoviita 24.01.2017 klo 13:25

Uusimmat uutiset

Liam Neeson Men in Black -leffaan

Komediaa luvassa.

R. Isoviita

Deadpool 2:sta tulossa pidempi versio

Fanien mieleen.

R. Isoviita

Stanley Kubrickin Hohto kyrsii yhä Stephen Kingiä

Kirjailija ei ole tunnustautunut leffan faniksi.

R. Isoviita

Landolle oma elokuva? Näin vastaa Star Wars -tuottaja

Leffasarjan voi odottaa jatkuvan, mutta suunta on hämärä.

R. Isoviita

Clint Eastwood samaan leffaan Bradley Cooperin kanssa?

Uusi tosipohjainen leffa vireillä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...