Blade Runner 2:sta tulossa silmää hivelevä elokuvateos?

Alcon Entertainmentin puuhaama jatko-osa arvostetulle tieteisraina Blade Runnerille on saanut uuden kiinnostavan kiinnityksen. Ohjaaja Ridley Scottin tuottama Blade Runner 2 tulee olemaan huippukuvaaja Roger Deakinsin seuraavia töitä. Deakinsin aiempiin elokuviin lukeutuvat mm. Bond-raina Skyfall ja Coen-veljesten western Kova kuin kivi, joista molemmista hän on myös ollut Oscar-ehdokkaana kymmenen muun elokuvan lisäksi.

Alkuperäinen ja tunnetusti hyvin film noir -henkinen Blade Runner on edesmenneen Jordan Cronenwethin käsialaa kuvauksen osalta. Deakinsin voi odottaa tarjoavan vähintään yhtä tyylikkään lopputuloksen kuin hän, sillä Deakinsin pitkältä uralta löytyy myös film noir -tyylinen ja kuvaajalle BAFTA-palkinnon tuonut Mies joka ei ollut siellä. Kyseisestä leffasta voi katsoa näytteen tästä.

Blade Runner 2:n ohjaa Denis Villeneuve, jonka kanssa Deakins on toiminut myös vastikään Cannes'n elokuvafestivaaleilla julkaistussa rikosdraama Sicariossa. Näyttelijä Harrison Fordin on kerrottu palaavan androideja jahdanneen Deckardin rooliin Blade Runner 2:ssa, mutta muut tiedot elokuvan osalta ovat epävarmempia. Leffan kuvausten huhutaan käynnistyvän ensi vuonna.


Lähteet: ComingSoon, Firstshowing.net

Kuva: Warner Bros.

R. Isoviita 21.05.2015 klo 07:43

Uusimmat uutiset

Bruce Willisin ja Adrien Brodyn tähdittämän sotaleffan ensi-ilta peruttiin yllättäen

Taustalla kiinalaisnäyttelijättären katoamiseen liittyvät syyt.

R. Isoviita

Sylvester Stallone jälleen supersankarielokuvaan

Näyttelijän uusi tuotantoyhtiö haalii projekteja.

R. Isoviita

Leffajulisteen hinta kipusi miljoonaan

Muumio kaupan.

R. Isoviita

Arvostettu Sopranos-sarja saa jatkoa

Elokuva tulossa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...