Blade Runner 2:sta tulossa silmää hivelevä elokuvateos?

Alcon Entertainmentin puuhaama jatko-osa arvostetulle tieteisraina Blade Runnerille on saanut uuden kiinnostavan kiinnityksen. Ohjaaja Ridley Scottin tuottama Blade Runner 2 tulee olemaan huippukuvaaja Roger Deakinsin seuraavia töitä. Deakinsin aiempiin elokuviin lukeutuvat mm. Bond-raina Skyfall ja Coen-veljesten western Kova kuin kivi, joista molemmista hän on myös ollut Oscar-ehdokkaana kymmenen muun elokuvan lisäksi.

Alkuperäinen ja tunnetusti hyvin film noir -henkinen Blade Runner on edesmenneen Jordan Cronenwethin käsialaa kuvauksen osalta. Deakinsin voi odottaa tarjoavan vähintään yhtä tyylikkään lopputuloksen kuin hän, sillä Deakinsin pitkältä uralta löytyy myös film noir -tyylinen ja kuvaajalle BAFTA-palkinnon tuonut Mies joka ei ollut siellä. Kyseisestä leffasta voi katsoa näytteen tästä.

Blade Runner 2:n ohjaa Denis Villeneuve, jonka kanssa Deakins on toiminut myös vastikään Cannes'n elokuvafestivaaleilla julkaistussa rikosdraama Sicariossa. Näyttelijä Harrison Fordin on kerrottu palaavan androideja jahdanneen Deckardin rooliin Blade Runner 2:ssa, mutta muut tiedot elokuvan osalta ovat epävarmempia. Leffan kuvausten huhutaan käynnistyvän ensi vuonna.


Lähteet: ComingSoon, Firstshowing.net

Kuva: Warner Bros.

R. Isoviita 21.05.2015 klo 07:43

Uusimmat uutiset

Uusi Pirates of the Caribbean -versio kohtasi jo ongelmia

Käsikirjoittajat kaikkosivat.

R. Isoviita

Jared Leton tie Jokerina saattaa olla ohi

Uusia järjestelyjä.

R. Isoviita

1980-luvun pullistelijasankarien paluu toteutumassa?

Myös Arnold Schwarzenegger on toiveikkaana.

R. Isoviita

Scorsesen tuleva mafialeffa yrittää ennennäkemätöntä

The Irishmanista uutta tietoa julki.

R. Isoviita

Captain Marvelin kotisivut lyövät jonnetkin ällikällä

Viimeisen päälle ysäriä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...