Tekevätkö apinat unelmasta totta?


Apinoiden planeetan vallankumous on tähän mennessä tahkonnut lipputuloja huikeat yli 103 miljoonaa dollaria ympäri maailman. Suomessa tällä viikolla ensi-iltaan tuleva Apinoiden planeetta -leffasarjan jatko-osa on näin ollen tuonut ohjaajalleen Matt Reevesille hyvän tilaisuuden tehdä unelmistaan totta. ComingSoon-sivustolle antamassaan haastattelussa Reeves kertoo apina-aiheen jälkeen haluavansa jatkaa pienimuotoisemmalla elokuvalla The Invisible Woman.

The Invisible Woman on ohjaajan mukaan Hitchcock-tyylinen jännitysleffa, jonka päähenkilö luisuu rikoksiin suojellakseen perhettään. Reeves olisi halunnut tehdä The Invisible Womanin jo hirviötrilleri Cloverfieldin jälkeen, mutta elokuvan pääosaan pyydetyn Naomi Wattsin (King Kong) jäätyä projektista ja talousongelmien yllätettyä Reeves siirtyi Ystävät hämärän jälkeen -remaken pariin. Menestyksekkään Apinoiden planeetan vallankumouksen jälkeen Reeves on kuitenkin alkanut tähyillä uusia rahoittajia ja näyttelijöitä vanhalle mutta rakkaalle projektilleen.

The Invisible Womania pitää edelleen odotella kuitenkin jonkin aikaa, sillä Matt Reeves on kiinnitetty ohjaamaan myös apinaelokuvasarjan seuraava osa. Tämä vielä nimeämätön Apinoiden planeetta -sarjan raina, jota hän lisäksi käsikirjoittaa, on tulossa ensi-iltaan vuonna 2016. Apinoiden planeetta -elokuvat pohjaavat ranskalaisen Pierre Boullen romaaniin ja sen pohjalta 1968 aloitettuun viisiosaiseen elokuvasarjaan sekä sitä seuranneeseen tv-sarjaan.


Lähteet: ComingSoon, Bleeding Cool, CinemaBlend, Box Office Mojo

Kuva: Twentieth Century Fox

Z.E 15.07.2014 klo 13:09

Uusimmat uutiset

Iso teatteriketju järjestää Star Wars -maratonin, joka todella kysyy kuntoa

Jää silti kakkoseksi Marvel-putkelle.

R. Isoviita

Netflix perui Oscar-palkitun ohjaajan leffan – kuvausten piti alkaa ensi viikolla

Leffan oli tarkoitus perustua menestyskirjailija Knausgårdin elämään.

R. Isoviita

Jeremy Renner vastasi julkisuudessa esitettyihin koviin väittämiin

Näyttelijä on ollut ison ryöpytyksen keskellä.

R. Isoviita

The Batman: tämä leffasta tiedetään nyt

Kissanaisen näyttelijä on myös valittu.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...