Steve Jobsin ja Haamujengin paremmat näkymät

Parilla elokuva-aiheella ei viime aikoina ole näyttänyt olevan kovinkaan valoisa tulevaisuus. Ashton Kutcherin tähdittämän Apple-tietokonejätin isän elämäkertaleffa jOBSin suosio oli ja on sitä luokkaa, ettei kyseistä leffaa voi pitää lajityyppinsä merkkiteoksena. Toisaalta taas vuosikausia valmisteilla olleen Ghostbusters-komediasarjan kolmas osa koki jälleen yhden takaiskun, kun aiemmista osista tuttu ohjaaja Ivan Reitman ilmoitti vastikään hyppäävänsä tämän projektin luotsin paikalta.

Reitman teki päätöksensä, kun alkuperäiseen Haamujengiin kuulunut Harold Ramis poistui autuaammille estradeille. Tuotantoyhtiö Sony aikoo kuitenkin yhä alkaa kolmannen haamuilukomedian tuotannon ensi vuoden alkupuolella. Reitmanin paikalle yritetäänkin nyt kuumeisesti saada korvaajaa tai oikeammin korvaajia: DigitalSpyn saamien tietojen mukaan Haamujengin kolmannen tulemisen ohjauksesta saattavat vastata supersuositun LEGO elokuvan ohjaajakaksikko Phil Lord ja Christopher Miller. Pestistä parhaillaan neuvotteluja käyvä kaksikko saattaisi koitua mm. ideoidensa puolesta Haamujengin pelastukseksi.

The Wrap puolestaan kertoo, että ohjaaja David Fincher (The Social Network, Fight Club) puuhaa tiukkatekstisistä tv-sarjoistaan tutun käsikirjoittaja Aaron Sorkinin (West Wing, The Newsroom) uutta elokuvaa Steve Jobsista. Sorkinin käsikirjoituksen voi olettaa olevan aivan eri tasoa kuin Matt Whiteleyn jOBS oli - hän kirjoitti myös The Social Networkin. Lisäksi Fincherin kerrotaan toivovan monikasvoiseksi taipuvan Christian Balen (kuvassa) suostuvan uuden leffan Jobsiksi. Balea ei vielä ole virallisesti lähestytty asiassa, mutta tämä tapahtunee pian, sillä myös Jobs-rainan tuotannon pitäisi alkaa vuoden 2015 tuntumassa.


Kuva: American Hustle/ Future Film

Z.E 21.03.2014 klo 10:04

Uusimmat uutiset

Scorseselta kysyttiin naisten asemasta elokuvissaan – ohjaajalegenda tuskastui

The Irishman-ohjaaja on viime aikoina ollut kohun kohteena myös Marvel-kommentistaan.

R. Isoviita

Jokerin vanavedessä: studio harkitsee erilaista Teräsmies-leffaa

Lisää DC-tarinoita valkokankaille.

R. Isoviita

Iso teatteriketju järjestää Star Wars -maratonin, joka todella kysyy kuntoa

Jää silti kakkoseksi Marvel-putkelle.

R. Isoviita

Netflix perui Oscar-palkitun ohjaajan leffan – kuvausten piti alkaa ensi viikolla

Leffan oli tarkoitus perustua menestyskirjailija Knausgårdin elämään.

R. Isoviita

Jeremy Renner vastasi julkisuudessa esitettyihin koviin väittämiin

Näyttelijä on ollut ison ryöpytyksen keskellä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...