Voima olkoon Abramsin kanssa

J.J. Abrams, jonka tuorein visio Star Trek -elokuvien sarjaan, Star Trek Into Darkness saapuu elokuvateattereihin tämän vuoden toukokuussa, on vahvistettu virallisesti myös tulevan Star Wars -elokuvan ohjaajaksi. George Lucasin myytyä Tähtien sota -franchisen Disneylle spekulaatiot menestyneen elokuvasarjan jatkosta ovat käyneet kuumina. Julkisuudessa on kerrottu aiemmin varmoina tietoina vain, että Lucasin aloittama saaga tulee jatkumaan Star Wars: Episode VII -elokuvalla, jonka kirjoittaa draamakomedia Little Miss Sunshinen voitokas käsikirjoittaja Michael Arndt.

Ohjaaja ja Star Wars -fani Abrams, oli pitkään yksi nimistä, jotka pitkään liitettiin Tähtien sota -spekulaatioihin, mutta hän ilmoitti vielä viime jouluna pysyvänsä jatkossakin kilpailevan franchisen, Star Trekin parissa. Hänen ohellaan näissä arvailuissa on pyöritelty mm. nimiä Brad Bird (Ihmeperhe, Mission: Impossible - Ghost Protocol), Jon Favreau (Iron Man, Iron Man 2) ja Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men: First Class), joista ainakin viimeisen kohdalla voi olla pieni mahdollisuus, että hänet kiinnitetään jonkin muun Star Wars -elokuvan ohjaajaksi. Nyt Vaughn toimii ensi vuoden julkaisuaikataulussa olevan X-Men: Days of Future Past -elokuvan tuottajana, Bird puolestaan ohjaajana ja tuottajana George Clooneyn tähdittämän Tomorrowland-elokuvan parissa - joka kulki aiemmin nimellä 1952 - ja Favreaulla pitää kiirettä niin ohjaajana, tuottajana kuin näyttelijänäkin eri projekteissa.

Abramsin liittyminen Star Wars -tuotantoon tarkoittaa muutoksia. Hänet on edelleen liitetty ohjaajana myös Paramount-yhtiöiden kolmanteen uuteen Star Trek -elokuvaan, ja hän on kertonut, ettei tulevan Tähtien sota -rainan julkaisu ehkä näillä näkymin tulekaan tapahtumaan vielä vuonna 2015, kuten oli suunniteltu. Lisäksi Star Wars -saagaan kuuluvien Kloonien hyökkäyksen ja Sithin koston 3D-julkaisuja on päätetty siirtää. Jälkimmäiseen liittyy myös se, ettei Disney ole ollut tyytyväinen elokuviensa 3D-uudelleenjulkaisujen menestykseen lippuluukuilla.


Lähteet: DigitalSpy, IMDB, Wrap, Deadline

Kuva: Joi

Z.E. 29.01.2013 klo 14:21

Uusimmat uutiset

Tutkimusväite: Kissaelokuvien tekeminen kannattaa

Miljardit kilisevät.

R. Isoviita

Christopher Nolan jatkaa härnäystä Tenetillä

Uusi härnäke julki.

R. Isoviita

Netflix paljasti The Irishmanin maailmanlaajuiset katseluluvut

Martin Scorsesen elokuva kiinnostaa, mutta...

R. Isoviita

Clint Eastwoodin uusin elokuva johti haasteeseen

Tuotantoyhtiötä syytetään.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...