Cry-Baby - itkupilli (1990)
- Alkuperäinen nimi:
- Cry-Baby
- Valmistusvuosi:
- 1990
- John Waters
- Amy Locane, Iggy Pop, Johnny Depp, Kim McGuire, Kim Webb, Ricki Lake, Stephen Mailer, Traci Lords, Willem Dafoe
- USA
- Pituus:
- 85 min
- Genret:
- Komedia, Musikaali
- Sijoitus:
Leffatykin 748. paras elokuva.
Kommentit (35)
angakokKäyttäjä |
30.12.09 klo 14:55 aivan loistava. |
AAnywayKäyttäjä |
01.08.09 klo 21:12 Loisto leffa.!!! Nuori johnny depp... awwssss |
WriiviöKäyttäjä |
11.04.09 klo 10:06 Johnny Depp on niin omiaan itkupilliksi. Myös hienosti Amy Locane sopii rooliinsa. Musiikki kohtaukset ovat erittäin hienoja ja pakko mainita, että Iggy Pop sopii loistavasti tähän elokuvaan! |
mr.depp-loveKäyttäjä |
28.03.09 klo 11:35 Ihana leffa..tykkäsin siit vankilakohtauksesta;P |
akitsu95Käyttäjä |
14.03.09 klo 15:05 kiva elokuva kun on rytmiä |
DRUGSKäyttäjä |
07.02.09 klo 00:48 Hauska komedia ja näyttelijät valittu hyvin. Johnny Depp sopii täydellisesti 'Cry-Babyksi'. |
Von LiebermannKäyttäjä |
03.02.09 klo 19:27 Railakas tuulahdus 50-luvulta. Leffan tekoaikoihin Deppin roolisuorituksia ei vielä leimannut maailmanmaineen tuoma stressi, joka nykyään näky läpi. Polly Bergen tekee mahtavan suoritukset tiukkana tätinä, joka sisimmissään on vielä nuori ja vallankumouksellinen.
janpKäyttäjä |
23.01.09 klo 21:55 Viihdyttävää turhanpäiväisyyttä! Ekalla kerralla tykkäsin tästä mielettömästi, mutta toisella tuntui jo vähän liian yliampuvalta. Kuitenkin todella hauska ja ihanan hömppä.
satine188Käyttäjä |
10.01.09 klo 19:18 Johnny Depp ihanan höpsössä roolissa |
KivilärviKäyttäjä |
12.12.08 klo 13:14 Riemastuttavan hölmö musikaalikomedia. John Waters ei ole niin härski kuin yleensä, mutta edelleen hän ottaa varsin taitavasti kantaa Amerikan epäkohtiin, kuten kuolemnatuomioon. Kaikki on tietenkin peitetty makean hattaran alle eli tämän voi katsoa koko perheenkin voimin. Harvinaista Watersilta. |
![]() MoviemouseKäyttäjä |
09.12.08 klo 13:56 Omassa lajissaan oikein hyvä elokuva, mieleen jäivät varsinkin
EnsioNietosKäyttäjä |
18.11.08 klo 20:21 Hauska ku mikäkin
lauraemiliaKäyttäjä |
10.11.08 klo 15:51 Upee elokuva |
CreepyShadowKäyttäjä |
10.11.08 klo 09:09 Tosi hyvä leffa! Ja hauskasti ylinäytelty. Johnny Depp oli loistava Cry-Baby! |
DavidByronKäyttäjä |
09.11.08 klo 14:47 Mahtava elokuva, nauroin vedet silmissä. Yli näytteleminen kuuluu leffaan
RambätmänKäyttäjä |
06.11.08 klo 19:12 Erikoinen ja välillä vähän ärsyttäväkin, mutta ei voi olla pitämättä viihdemielessä. Ylinäyttely on vain piristävää.
Hangar 18Käyttäjä |
28.10.08 klo 14:56 Helvetin hyvä vaikken musikaaleista pidäkkään!
Crank!Käyttäjä |
26.10.08 klo 20:31 aivan loistava! varmaan paras musikaali mitä oon nähnyt 5/5 |
PöpöKäyttäjä |
20.04.08 klo 12:48 Ihana ja hauska leffa. Jäi bilemeininki päälle
maximeKäyttäjä |
20.02.08 klo 00:58 Tästä ei paljon teini-parodia parane. |
![]() rockabilly |
19.01.08 klo 15:19 ihan sairan hyvä leffa jos tykkää rock`n`rollista
![]() Jailbird |
26.12.07 klo 18:30 Leffa oli ehkä joissakin kohdissa hieman imelän tuntuinen, mutta mitäs se mitään haitannut, hyvä leffa. Pidän tämän tyylisistä elokuvista ja erityisesti Johnny Deppistä ;)
![]() sin |
26.12.07 klo 12:28 Mahtava elokuva.
![]() Inlove Johnnyyn. |
23.12.07 klo 16:37 Ihanaaaaa
![]() Aliisaa |
28.11.07 klo 17:55 IHAN PARAS LEFFA!!! johnny depp! aww
![]() Jokunen |
25.11.07 klo 09:49 Tylsä leffa. Buuu.
![]() Cry-Babygirl |
15.11.07 klo 19:36 Aivan mahtava kommentti, vaikkakaan en ollut samaa mieltä Locanin roolisuorituksesta. Loistava leffa, loistava kommentti.
![]() Crybaby^ |
05.11.07 klo 18:38 IHANA elokuvAN MUSIIKKI SAA itkemään ja yli ammutut jutut nauramaan ja tämä elokuva jää päähän ja haluaa katsoa uusiksi ja uusiksi johnny depp muistuttaa elvistä mutta hänellä on ihana ääni
![]() Johnny Depp-fani |
03.11.07 klo 11:45 Cry-Baby on tosi mahtava elokuva! Se sai nauramaan, ja melkein itkemäänkin! =)
![]() Shamden |
12.10.07 klo 17:42 Nauroin melkein koko elokuvan ajan ja olin sen jälkeen jostain syystä imarreltu, oloni oli niin täydellinen (kun ajattelee, että olin flunssassa)! Pidin tästä hyvin paljon ja hauskat kuorosovitukset ja rock-laulut olivat ihanan mukaansatempaavia. Johnny Depp oli tässä elokuvassa kertakaikkisen ihana, koska hän osasi näytellä hyvin kovista, joka on silti hyvä tyyppi (sellaiseen saattaisin minäkin ihastua). Nauroin tässä hyvin paljon ja virnistelin pilkallisesti, kun ilkeä narttu sai nenilleen. Olisihan tämä saanut olla pidempi, koska hauskanpito loppui liian lyhyeen ja jäin kaipaamaan tätä hauskaa viisikymmentäluvun maailmaa.
![]() laura |
24.05.07 klo 16:37 Plz, mr jailker, won't you let my man go free.. :'DDD Parhaita biisejä, jotka jää päähän soimaan. Johnny Depp on aaaaivan kuolattava ja näyttelee hyvin Cry-babya. Namnam. Juoni on hauska ja pistää nauramaan.
![]() 1950s |
17.05.07 klo 10:35 Kertakaikkiaan Loistava Elokuva jokaisen viiskytäluvusta kiinnostuneen katsottavaksi! Ja kaikille taviksille myös! Elokuva ei pyrikkään olemaan realistinen ajankuvaus, mikä ei tässä musiikkikomediassa haittaa yhtään mitään ja yliampuvuus istuu tähän lehvaan täydellisesti! Silmänruoaksi riittää toinen toistaan kauniimpia vaatteita ja upeita kampauksia ja lehvan joka ainut piisi rimmaa kyseiseen kohtaukseen just eikä melkein! Piisit ovat varsinaista nannaa alusta loppuun saakka, eikä sohvalla pysty KUKAAN kattomaan tätä lehvaa, ilman että koko vartalo alkaa välittömästi vatkata mukana! Vauhtia ja menoa riittää alusta loppuun saakka ja ihanan hömppä juoni jaksaa naurattaa aina vain vaikka oon kattonu lehvan jo ties kuinka monesti! Antasin lehvalle täydet 100 pistettä, mutta kun maksimi on kerran viis, niin annetaan siis viis!
![]() MKN |
29.12.06 klo 19:55 Vähän härski ja "liioitteleva", mutta romanttinen ja vauhdikas! Normaalisti vastustan nuorisorikollisuuta, mutta se Johnny D. sai minut aika heikoksi.
![]() Sue |
24.11.06 klo 15:15 Todella hyvä leffa. Ehkä joissakin kohtia ylinäytelty, mutta ei se haitannut. Johnny Deppiltä loistava roolisuoritus.
![]() mauge |
16.08.06 klo 15:16 Mä pidän tämänkaltaisesta vinosti kyhätystä poppiselokuvasta. Sekalainen seurakunta joka on palkattu pääosiin toimii hyvin. Hyvännäköinen leffa!
Pistejakauma
0,7% | |
0,0% |
Saman genren leffoja
Steve Zissoun vedenalainen maailma
Raina on kaikilta osa-alueiltaan erittäin tönkösti tehty.

mörssäri 03.06.2005 18:01
Big Lebowski
Yksi hyvän ja viihdyttävän leffan merkki on, että niin tekemiseen kuin katsomiseenkin satsataan sata lasissa.

arska 03.10.2001 21:52
Arvostelut (2)
Kieli poskessa mennään ihan loppumetreille saakka.

John Christopher Depp II 08.08.2006 16:57
Musikaaleja pilkkaava tasokas naurupätkä esittelee ryhmän lahjakkaita nuoria tähtiä ja loistavan ohjaajan.

Veeraaa 09.11.2008 10:06