Spider-Man-huhu kiertää – asiaan liitetty ohjaajakaksikko kommentoi

1.6.2024 00:10
Sony/ Spider Man: No Way Home, 2021

Nähdäänkö Tom Holland vielä neljännen kerran Hämähäkkimiehenä Spider-Man-elokuvissa? Kuka tai ketkä ovat elokuvan puikoissa? Marvel-sarjakuvien seittisinko on huhujen kohteena, mutta moni seikka on vielä hämärän peitossa.

Erään huhun mukaan Sony olisi tarjonnut ohjaajakaksikko Adil El Arbille ja Bilall Fallahille pestiä seuraavaan Spider-Man-rainaan. Tämä pari on luotsannut aiemmin mm. Bad Boys for Life -toimintaelokuvan sekä Marvelin Ms. Marvel -tv-sarjaa. Jälkimmäinen ei ole tosin ainut sarjakuviin liittyvä seikkailu heidän urallaan, sillä juuri he vastasivat oudon kohtalon kokeneen Batgirl-elokuvan ohjauksesta.

El Arbi ja Fallah toppuuttelevat kiihkeää huhumyllyä.

– [Ne jutut] tulivat ihan puun takaa, koska Sonyn pomot eivät kertoneet meille mitään, El Arbi toteaa.

Fallahin mielestä ajatus ei kuitenkaan olisi huono:

– Olen Spider-Manin suuri fani, joten voitte kuvitella, miten olin lukiessani asiasta ihan että: ”Vau, se olisi päheää.”

Spider-Man 4:n käsikirjoitus ei tiettävästi ole vielä läheskään valmis, joskin Marvel Studiosin Kevin Feigen mukaan sen pohjatarina on selvillä. Tom Hollandia ei ole toistaiseksi korvattu roolissa toisella näyttelijällä. Hänen tuorein Spider-Man-elokuvansa, No Way Home, päätti trilogian, joten neljännen elokuvan on arveltu aloittelevan uutta lukua Marvel-sankarin elämässä.

Lähde: ScreenRant

Toim. R. Isoviita