Cameron Diazilta toinenkin uusi elokuva?

7.3.2024 00:28
Netflix/ Back in Action, 2024

Mm. Sekaisin Marista -komediasta muistettava Cameron Diaz teki paluun näyttelemiseen Jamie Foxxin rinnalla Netflix-rainassa Back in Action.  Agenttikomediaa ei ole aivan vielä julkaistu, mutta se on tulossa Netflixin valikoimiin tämän vuoden aikana. Diazilla on samalla harkinnassa seuraava roolinsa.

Vaikka Back in Actionin kuvaukset katkesivat Jamie Foxxin yllättävän sairastumisen vuoksi pitkäksi toviksi, ja pahat kielet ennättivät kertomaan isoista ongelmista liittyen mm. Foxxin käytökseen, Diaz on vakuutellut huhujen olleen vain huhuja. Niiden mukaan Diaz olisi myös halunnut vetäytyä koko projektista takaisin omaan rauhaansa, jossa hän oli viihtynyt vuodesta 2014 saakka. Nyt Diaz on kuitenkin käymässä neuvotteluja Applen kanssa mustaa huumoria viljelevästä komediasta Outcome.

Outcomen muissa osissa näyttelevät Keanu Reeves sekä Jonah Hill, joka on kirjoittanut elokuvan käsikirjoituksen yhdessä Ezra Woodsin kanssa ja aikoo myös ohjata sen. Leffa kertoo ryvettyneestä Hollywood-tähdestä (Reeves), jonka pitää kohdata synkän menneisyytensä syöverit, kun häntä kiristetään vanhalla videoleikkeellä.

 

Lähteet: Variety, People, Netflix

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa